SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genç Futbolcunun Anne Acısı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:51:28
Genç Futbolcunun Anne Acısı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımı Yeşilyurtspor’un başarılı defans oyuncusu Onur Vurmaz, Ankara’daki terör saldırısında kaybettiği annesi Sezen Vurmaz’ın cenaze töreninde duygu dolu anlar yaşadı.

Annesine son görevini yerine getiren genç futbolcuyu zor gününde takım arkadaşları yalnız bırakmadı.

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurtspor’un başarılı defans oyuncusu Onur Vurmaz, Ankara’daki patlamada kaybettiği annesini düzenlenen cenaze töreninin ardından göz yaşları arasında toprağa verdi. Malatya Şehir Mezarlığı’ndaki törende Onur Vurmaz’ı Yeşilyurtspor’dan takım arkadaşları Raif Durak, Mert Ali Turgut, Ahmet Yazıcı, Fuat Bican, Yunus Kutlu, Teknik Direktör Mustafa Taşar, Kulüp Başkanı Dursun Sucu ve yönetim de yalnız bırakmadı.

Düzenlenen cenaze törenine TBMM Meclis Başkanı İsmet Yılmaz, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan yardımcıları, Malatya Valisi Süleyman Kamçı, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Hududi, AKP, CHP ve HDP’den çok sayıda milletvekili ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Kılınan namazın ardından defin için kabre götürülen annesini taşıyan Onur elini bir an olsun annesinin fotoğrafından kaldırmadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız