SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Genç Girişimci Programı'

A- A+ PAYLAŞ

KOSGEB- Üniversite işbirliği ile "Genç Girişimci Geliştirme Programı" başlatılacağı, tanıtım toplantısının 27 Şubat Cuma günü İnönü Üniversitesi'ndeki Süreyya Aybar Salonu'nda yapılacağı bildirildi.

ENMAC Danışmanlık firmasından, programa ilişkin olarak verilen bilgi şöyle:

"Genç Girişimci Geliştirme Programı ( GGGP ), KOSGEB’in üniversitelerde girişimciliği desteklemek ve girişimcilik kültürünü yaygınlaştırarak; mezuniyetin ardından kendi işine sahip olmanın da üniversite öğrencileri tarafından önemli bir alternatif olarak değerlendirilmesine yönelik bir eğitim ve danışmanlık programıdır.

Bu programın amacı, öğrencilerin kariyer planlaması yaptığı bir dönemde, alışılagelmiş alternatifler dışında, girişimciliği önlerine bir seçenek olarak sunarak, üniversiteli gençleri girişimciliğe yani kendi işini kurmaya yöneltmek, üniversitelerde girişimcilik kültürünün yaygınlaşmasını sağlamaktır.

Program katılımcılarından iş kuracak olanlara 4000 TL hibe, 40000 TL faizsiz finansman desteği, İŞGEM olanakları ücretsiz eğitim ve danışmanlık desteği sunulacaktır.

Programın tanıtım toplantısı 27 Şubat 2009 tarihinde saat 16:00’da Süreyya Aybar toplantı salonunda yapılacaktır. Toplantıda programın tüm detayları anlatılacak ve programa katılım için ön başvurula alınacaktır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız