SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genç Girişimcilik Paneli

A- A+ PAYLAŞ
3. Uluslararası Genç Girişimcilik Kongresi Malatya Paneli, çok sayıda katılımcıyla gerçekleştirildi. 
 
Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen panele, AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi Başkanı Namık Şahin ve Genç MÜSİAD Malatya Şubesi Başkanı Yunus Akçin'in yanı sıra çok sayıda vatandaş ve öğrenci katıldı. 
 
Panel öncesi bir konuşma yapan AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, "Bu ülkede bugüne kadar statükoya karşı direnen AK Parti iktidarları döneminde değişim ve dönüşümün ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmekteyiz. Darbecilerin yapmış oldukları anayasaları, yeni bir anayasa, sıfır bir anayasayla değiştirerek halkımızın beklentilerine cevap verecek süreci de inşallah yaşayacağız" dedi. 
 
TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise, Türkiye'deki ekonomik büyümenin dünyayı kıskandırdığına dikkat çekerek, şunları söyledi: "Türkiye'nin gelecek hedeflerine ulaşabilmesi için gençlere büyük sorumluluk düşüyor. Avrupa genç nüfusu kaybetti. Türkiye'deki ekonomik büyüme ise dünyayı kıskandırıyor. Gelecek sizlerin ve ülkemizindir." 
 
MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Namık Şahin de, "Beş sefer anayasa değişikliği yapılmıştır. Bu yapılan anayasalar, darbeciler tarafından günümüze kadar gelmiştir. Ümit ediyoruz ki, bundan sonra MÜSİAD'ın sunmuş olduğu 78 madde ile birlikte, bütün sivil toplum kuruluşlarının bu konuda duyarlılık göstererek öncelikle insanlarımızın rahat bir ortamda kendilerini daha rahat ifade edebilecekleri düşünce özgürlüğüne kavuşmalarını diliyorum" şeklinde konuştu. 
 
Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Yunus Akçin de, "MÜSİAD Gençlik Kurulu olarak Malatya'da genç arkadaşlarımıza yol göstermeye ve onlara örnek olmaya çalışıyoruz. Ülkemizin güçlenmesi, bölgedeki devletlerin insani bir yapıya kavuşması için bütün gücümüzle çalışmalı ve bu bilinçle hareket etmeliyiz" diye konuştu. 
 
Yapılan konuşmaların ardından panele geçildi. Panele, BİLSAM Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İbrahim Gezer, Gazeteci - Anchorman Erhan Çelik ve İstanbul Gaz Dağıtım Şirketi (İGDAŞ) Genel Müdürü Bilal Aslan konuşmacı olarak katıldı.
 
Panelde "Değişimde Kurumsallaşmanın Rolü" ile ilgili katılımcılara bilgiler veren İGDAŞ Genel Müdürü Bilal Aslan, değişime direnenlerin piyasan silineceğine vurgu yaptı. Aslan, değişimden kaçınmanın mümkün olmadığını belirterek, "Değişim bir mecburiyettir. Değişimi yaşamak zorunludur" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız