SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genç Hakemin Ölümü Üzdü

0
Güncellendi - 2017-09-18 23:02:57
Genç Hakemin Ölümü Üzdü
A- A+ PAYLAŞ

6 yıldır Malatya bölgesinde il futbol hakemi olarak görev yapan Alper Kodaz’ın (30) ölümü Malatya hakem camiasını yasa boğdu. Beynindeki tümör nedeniyle ameliyat olan ve tedavisi devam eden genç hakem, yaşam mücadelesini kaybetti.

Kodaz’ın beynindeki tümör nedeniyle yaklaşık 2 yıldır tedavi gördüğü öğrenildi. Bir kez ameliyat olan ve ameliyat sonrası tedavisi devam eden Kodaz, yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamadı. Genç hakem, Pazar günü geçirdiği rahatsızlık sonrası hayatını kaybetti.

Genç hakemin ölümü Malatya hakem camiasını yasa boğdu. Türkiye Fal Futbol Hakemler ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Malatya Şubesi, Kodaz’ın vefatı sonrası resmi internet sitesinde, “İl hakemlerimizden değerli kardeşimiz, arkadaşımız Alper Kodaz yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek vefat etmiştir. Önce ailesinin sonrada bizlerin başı sağ olsun. Güzel insan mekânın cennet olsun. Ailesine sabırlar dileriz” mesajını yayınladı.

Kodaz’ın cenazesi, Şehir Mezarlığı’nda öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Dursun Cumali Sucu (6 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin, Ailesine, sevenlerine ve Spor camiasına Sabırlar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ (6 yıl önce)
    Allah rahmet etsin, Ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • necmettin önal (6 yıl önce)
    mekanı cennet olsun rabbim geride kalan kederli ailesine ve yakınlarına sabırlar ihsan eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Bahattin Doğan (6 yıl önce)
    Hakemlik vasıtası ile kendisi ile tanışmıştım. Hastalığından sonra dertleşmek için sık sık çalıştığım kuruma geliyordu. Hakemlik gelip geçici birşey önemli olan dostlukların baki kalması. Kendisi ilelebet dostum olarak kalacaktır. Alper Kardeşimin mekanı cennet olur İnşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fahrettin Eserdi (6 yıl önce)
    SEVGİLİ KARDEŞİM, ALLAH, MEKANINI CENNET ETSİN, SPOR CAMİAMIZIN, AİLESİNİN VE SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN.
    0
    0
    Yanıtla
  • ALPER GÖKÇEN (6 yıl önce)
    Sevgili kardeşimin vefatından önce yoğun bakımda olduğu için çok fazla yanında bulunmadım. Fakat ailesinden her zaman bilgi almaya çalıştım. Mekanın cennet olsun güzel kardeşim.
    0
    0
    Yanıtla