SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genç İşçi Gölette Boğuldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:47:55
Genç İşçi Gölette Boğuldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da suyu çekilen gölete 3 arkadaşı ile birlikte yüzmeye giden 17 yaşındaki tekstil işçisi, boğularak hayatını kaybetti. Arkadaşlarını kurtaramayan gençler ise gözyaşlarını tutamayarak, gölete girmenin pişmanlığını yaşadılar. 

Olay, Malatya merkez Orduzu Pınarbaşı Gölet’inde meydana geldi. İddiaya göre, arkadaşları ile birlikte suyu büyük oranda çekilen gölette yüzmeye giren Yunus Emre Türk (17) adlı genç, yüzerken milin çekmesi sonucu derinliğe gömüldü. Arkadaşları son anda kurtarma çabasına girmelerine karşı, Yunus Emre Türk, göletin yüzeyinde kayboldu.

Gençlerin çevredeki vatandaşlardan yardım istemesi üzerine durum polise ihbar edildi. Bunun üzerine olay yerine Malatya Belediyesi İtfaiye kurtarma ekibi, AFAD ve 112 acil servis ambulansı ile çok sayıda polis ekibi yönlendirildi.

Belediye İtfaiye kurtarma ekipleri gençlerin gölete girdiği noktadan 8 metre ileride suyun dibinde Yunus Emre Türk’ün cesedini çıkarttı. Hazır bekleyen 112 acil servis ekiplerinin müdahale etmesine karşın Yunus Emre Türk hayata döndürülemedi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından ceset otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Bu arada, Yunus Emre Türk ile birlikte yüzmeye gelen 3 arkadaşı ise gelişmeleri gözyaşları ile takip ederek, pişmanlık ifadeleri kullandılar. Gençler, arkadaşlarını son anda kurtarmaya çalıştıklarını ancak kendilerinin de doğulma tehlikesi geçirmesi üzerine göletten çıktıklarını söylediler.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız