SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genç Kadın Kazada Öldü

A- A+ PAYLAŞ

Fahri Kayahan Bulvarı’nda, 34 yaşındaki kadın bir otonun çarpması sonucu ağır yaralandı ve kaldırıldığı Beydağı Devlet Hastanesi’nde öldü.

Kaza, Pazartesi günü saat 17.00 sıralarında Fahri Kayahan Bulvarı Nazar 2 Evleri karşısında meydana geldi. 44 yaşındaki Y.Ö.’nün yönetiminde bulunan 44 AF 139 plakalı oto, karşıdan karşıya geçmekte olan 34 yaşındaki S.U. adlı kadına çarparak yaraladı. Genç kadın hastanede yaşamını yitirirken, sürücü gözaltına alındı.

Bu arada İnönü Caddesi’nde de 41 yaşındaki Ş.Y. yönetiminde bulunan 44 LE 631 plakalı belediye otobüsü, kucağında 2 yaşındaki çocuğuyla karşıdan karşıya geçmekte olan 32 yaşındaki G.K. adlı kadına çarptı. Kazada genç kadın ve kızı F.S.K. yaralandı.

Yeşiltepe Seyran Mahallesi’nde ise İ.P. yönetiminde bulunan 44 LL 676 plakalı oto ile A.K. yönetiminde bulunan 44 KC 140 plakalı oto çarpıştı. Kazada 32 yaşındaki G.P. ile 9 yaşındaki AP’nin yaralandıkları bildirildi.

Orduzu Çatyol mevkiinde 21 yaşındaki K.D. yönetimindeki otoyla giderken, direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki taşlara çarptı. Kazada sürücü hafif yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız