SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genç Kadın Polisi Aradı Ve..

A- A+ PAYLAŞ

23 yaşındaki kadın 155 Polis İmdat telefonunu arayarak, zorla eğlence yerinde çalıştırıldığı iddiasında bulundu. Bir başka genç kadın da gelen polislere benzer iddialarda bulunarak, yardım istedi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü, 3 kişinin arandığı öğrenildi.

Emniyet Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre; 23 yaşındaki C.P. adlı kadın 155 Polis İmdat telefonunu arayarak yardım istedi. C.P., verdiği adrese gelen polislere H.B. adlı şahsın kendisini Kırşehir’in Mucur ilçesindeki bir restorana götürdüğünü, burada zorla tutularak 20 gün çalıştırıldığını, restoran sahibinin kendisini daha sonra Malatya’daki bir eğlence yerine sattığını ve burada zorla çalıştırıldığını öne sürdü. Gelen polislere başvuran 22 yaşındaki Ö.E. adlı kadın da, gazete ilanından işe girmek için tanıştığı E.B. adlı şahsın kendisini Hatay’daki bir gazinoya götürerek çalıştırdığını, daha sonra çalışmayı kabul etmediği için gazino ortakları H.B. ve S.S. adlı şahıslarla birlikte kendisini Malatya’daki bir bir eğlence yerine sattıklarını, pavyon sahibi B.Ö.’nün de aralarında çıkan bir tartışma sonucu kendisini dövdüğünü iddia etti.

“Zorla Alıkoyma, Çalıştırma ve Darp” iddiasıyla ifadesi alınan B.Ö.’nün adliyece serbest bırakıldığı, E.B., H.B. ve S.S. adlı şahısların ise arandığı bildirildi.

Öte yandan polise başvuran 29 yaşındaki S.G. adlı kadın, 23.50 sıralarında Yeşilyurt Caddesi’nde yürürken, bir şahsın kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu bildirdi. S.G.’nin verdiği eşkal üzerine polisin yakaladığı 18 yaşındaki K.K., suçlamayı kabul etmedi. Araştırma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız