SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silah ve Kurşun Geçirmez Yelekle Yakalandı

0
Güncellendi - 2019-12-11 18:42:53
Silah ve Kurşun Geçirmez Yelekle Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

POLİS 2 GÜNDE 13 RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRDİ.. Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce, Pazar ve Pazartesi günleri yapılan uygulama, denetim ve operasyonlarda, 1'i bir  kadında olmak üzere 13 adet ruhsatsız silah ile narkotik madde ele geçirildiği bildirildi.

PAZAR GÜNÜ 8 SİLAH..

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Balyoz, Pençe ve Huzur timlerinin yanı sıra Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, Pazar günü yapılan çalışmalarda, kentin muhtelif bölgelerinde şüphe üzerine durdurulan 8 şahısta ruhsatsız silah ele geçirildi.

Ruhsatsız silahlara el konulurken, gözaltına alınan 8 şahıs ilgili polis merkezlerine teslim edildi.

KADINDA TABANCA VE KURŞUN GEÇİRMEZ YELEK..

Pazartesi günü yine polis ekiplerince, şehrin çeşitli bölgelerinde uygulama, denetim ve operasyonlar yapıldı.

Akşam saatlerinde Tecde'nin Bademlik mevkiinde şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan bir kadında Smith Wesson marka 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 şarjör ve mermilerinin yanı sıra balistik yelek olarak da bilinen kurşun geçirmez yelek ele geçti.

Ekiplerce, aynı gün ayrıca 4 ruhsatsız silah daha ele geçirilirken, 4 şahıs hakkında işlem yapıldı.

Polisin çalışmalarında ayrıca, çeşitli türlerde bulundurulması ve kullanımı yasak olan uyuşturucu ve uyarıcı maddeler de elde edildi, bulunduranlar hakkında işlem başlatıldı.

3 YARALAMA OLAYININ FAİLLERİ YAKALANDI..

Gündüz saatlerinde Sanayi Sitesi'ndeki Çıraklık Okulu'nda bir kişinin bıçakla yaralanması olayına karıştıktan sonra kaçan 2 şahıs, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Yine Özalper Mahallesi'nde 2 ayrı bıçakla yaralama olayını gerçekleştiren bir şahsın da kimliğinin belirlenmesinin ardından, akşam saatlerinde polis ekipleri tarafından yakalandığı öğrenildi.

Öte yandan, polis çalışmaları sırasında, terör örgütü PKK/PYD mensubu olduğu bildirilen yabancı uyruklu bir şahsın da yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.

malatyahaber.com

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız