SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genç Kadını Kocası mı Öldürdü?

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:32:34
Genç Kadını Kocası mı Öldürdü?
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir süre önce denetimli serbestlik kapsamında cezaevinden çıktığı belirtilen şahıs, evde tartıştığı eşini döverek öldürdüğü bildirildi.

Olay, merkez Şehit Fevzi Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre; bir süre önce cezaevinden denetimli serbestlik sonucu tahliye edilen Cebrail Ş. (33) adlı şahısın, önceki gün gece evine geç gitme sebebi ile eşi Zehra Ş. (29) tartıştığı, sinirlenerek önce eşine, döverek kafasını duvara vurduğu, ardından ise balık avında kullanılan zıpkınla döverek, ellerini ve ayaklarını bağlayarak kadını evin banyosunda dövdüğü ileri sürüldü. Evdeki çocuklarının durumu yakın mesafede oturan yakınlarına bildirmesi üzerine olay yerine çağrılan 112 acil servis ambulansı ile Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 3 çocuk annesi  Zehra Ş., tedavi altında iken hayatını kaybetti.

Malatya Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsi sonucunda kadının cenazesi Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekiplerince yapılan çalışma sonrasında cinayet zanlısı Cebrail Ş. yakalanarak gözaltına alındı.

Ailenin 3 çocuğunun ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca koruma altına alındığı bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız