SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genç Kadının Şantaj İddiası

A- A+ PAYLAŞ

KAYNAK: Hürriyet Gazetesi

İZMİR - İZMİR'de katıldığı Popstar yarışmasının elemelerini kazanıp, final seçmelerine girmeyen B.A.A., iki yıl önce evlendiği Malatyalı N.A.'nın, fantezi olarak çektikleri sevişme görüntüleriyle kendisine şantaj yaparak, para istediğini öne sürerek avukatı aracılığıyla savcılığa başvurdu.

İzmirli B.A.A, iki yıl önce Popstar Yarışması'na katıldı. İzmir elemelerini kazanınca İstanbul'a davet edildi. İstanbul'a giden B.A.A. yarışmaya katılmaktan son anda vazgeçti, kaldığı otelin lobisinde, Malatya'da (iş) yapan N.A. ile tanıştı. Kısa süreli aşk yaşayan B.A.A. ve N.A. daha sonra evlendi. İddiaya göre N.A., Malatya'daki işlerini yoluna koyup İzmir'e yerleşmeyi düşündüğünü söyleyerek memleketine gitti. Birkaç kez Malatya'ya giden B.A.A. eşinin her seferinde işlerini yoluna koyup geleceğini söylemesi üzerine İzmir'e döndü. N.A.'nın arkadaşlarıyla internet üzerinden yazışıp konuşurken, eşinin çevresindekilere kendisini eşi olarak değil fahişe olarak tanıttığını öğrendiğini söyleyen B.A.A. telefon ettiğinde “Artık seninle birlikte olmak istemiyorum” cevabı aldığını öne sürdü.

Eşinin bir süre sonra da fantezi olarak kaydettikleri sevişme görüntüleriyle kendisine şantaj yaptığını, tehdit ettiğini ve boşanmak için para istediğini öne süren B.A.A., bunları arkadaşlarına bile izlettiğini öğrendiğini söyledi. Avukatı aracılığıyla İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayet dilekçesi veren B.A.A., “Eğer kendisine para vermezsem elindeki görüntüleri internete koyacağını, beni rezil edeceğini söyledi.

Ayrıca ‘Senin kafanı kopartırım, seni Malatya'ya geldiğin zaman öldürtürüm’ diyerek tehdit etti. Bu konuşmaları duyan tanıkların var” dedi. Eşinin cinsel istismar ve şantaj suçlarından cezalandırılmasını, elindeki görüntülere de el konulmasını istedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız