SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genç Kadınlara Otomobilli Taciz!..

A- A+ PAYLAŞ

25 yaşındaki kadın bıçaklı bir zorba tarafından kaçırılmak istendi. Bir başkası tacize uğradığını öne sürdü. Bir başka kadın otomobille takip edenlerce rahatsız edildiği gerekçesiyle polise başvurdu.

GÜNDÜZ GÖZÜYLE ZORBALIK..
Sümer Polis Merkezi’ne başvuran 25 yaşlarındaki N.K. adlı bayan, saat 16.30 sıralarında Zapçıoğlu Caddesi ile Divanefendi 1. Sokağın kesiştiği yerde evine doğru yürürken, elinde bıçak bulunan tanımadığı bir şahsın kolundan tutup, plakasını alamadığı bir otoya zorla bindirmeye çalıştığını, o anda bağırdığını ve çevreden gelen vatandaşları gören “zorba”nın kaçtığını bildirdi. Polis, “zorba”nın kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

TACİZ İDDİASI..
Hasan Varol Mahallesi Çağlayan Sokakta 09.30 sıralarında meydana gelen “taciz iddiası” ile ilgili polise ifade veren 22 yaşındaki M.S. adlı bayan, yürürken yanına yaklaşan bir otonun sürücüsünün kendisini taciz ettiğini bildirdi ve aldığı plakayı polise iletti. Polis tarafından yakalanan 38 yaşlarındaki F.K. adlı şahıs, taciz suçlamalarını kabul etmedi ve M.S.’yi bir tanıdığına benzettiğini öne sürdü. Soruşturma sürüyor.

“BENi İŞARET ETTİ..”
Öte yandan, Sümer Polis Merkezi’ne başvuruda bulunan 41 yaşındaki R.D. adlı kadın, 17.45 sıralarında Koyunoğlu Mahallesi Hacıevliya Sokakta yürürken, arkadan bir otomobilin düşük hızla kendisini takip ettiğini farkettiğini, baktığında, daha önce hakkında 3 kez şikayetçi olduğu Ö.K. adlı kadının kendisini işaret edip, otoyu kullanan şahsa gösterdiğini, bu kadının kendisini sürekli rahatsız ettiğini ve ölüm tehdidinde bulunduğunu öne sürdü. Polis, Ö.K. adlı kadın ile yanında bulunan şahsın açık kimliklerini saptamaya ve yakalamaya çalışıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız