SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genç Kaleciye Hazin Tören

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:06:36
Genç Kaleciye Hazin Tören
A- A+ PAYLAŞ

2014-2015 futbol sezonunun ilk yarısına kadar Beşiktaş U-16 Akademi Takımı’nın kalesini koruyan ve geçtiğimiz hafta içinde İstanbul’da uğradığı bıçaklı saldırı sonucunda göğüs bölgesinde ağır yaralanan 16 yaşındaki Malatyalı kaleci Servet Dündar, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 

İstanbul Sultangazi Zara Ekinlispor’da kalecilik yaparken, gösterdiği başarılarla Beşiktaş yöneticilerinin dikkatini çeken ve 2013-2014 sezonunda Siyah-Beyazlı takıma transfer olan, yaklaşık 2 ay önce de yeniden eski takımına dönen genç kaleci Servet Dündar, geçtiğimiz hafta içinde Sultangazi’de bıçaklı saldırıya uğramış ve ağır yaralanmıştı. 

Bu sabah saatlerinde beyin ölümü gerçekleşen Servet Dündar, öğle saatlerinde tedavi gördüğü Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. 

Ailesinin ve Beşiktaşlı eski takım arkadaşlarının omuzlarında taşınan Servet Dündar’ın cenazesi, Sultangazi Merkez Camii’nde, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Habipler Mezarlığı’nda toprağa verildi. 

Beşiktaş Yöneticisi Karacan “Değerli Bir Evladımızı Yitirdik”

Dündar’ın cenaze namazına Dündar'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karacan, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, takım arkadaşları ile vatandaşlar katıldı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile Galatasaray Kulübü de çelenk gönderdi.

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Karacan, gazetecilere yaptığı açıklamada, elim bir olay sonucu genç yaşta yaşamını yitiren kaleci Servet Dündar'ın acısını yaşadıklarını belirterek, "Çok üzücü bir olay neticesinde değerli bir evladımızı kaybettik. Camiamızın üzüntüsü çok büyük. Çok güzel bir insan evladımızı kaybettik. Allah ailesine sabır versin. Mekanı cennet olsun" dedi.

Pütürge 1999 doğumlu olan Servet Dündar 2013-2014 futbol sezonunda Zara Ekinlispor’da başarılı perfomansı ile 4 büyüklerin ilgisini çekmişti.

2013-2014 futbol sezonunda Zara Ekinli Spor Kulübü’nün Türkiye şampiyonasında finale çıkmasında önemli katkıları bulunan Servet Dündar, aynı performansını Nike sponsorluğunda gerçekleştirilen Mancehster United dörtlü final serisinde de gösterince Beşiktaş’ın transfer listesine giren isim olmuştu. 

Beşiktaş, Balıkesirspor ve Zara Ekinlispor Başsağlığı Mesajı Yayınladı 

Beşiktaş, eski kalecisi servet Dündar’ın öldürülmesinden sonra bir başsağlığı mesajı yayınladı. Kulübün resmi sitesinden yayınlanan mesajda şöyle denildi: 

"Devre arası transfer döneminde altyapımızdan ayrılan 16 yaşındaki genç futbolcu Servet Dündar'ın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Hayatının baharında, elim bir olay sonucu yaşamını yitiren merhum Servet Dündar'a Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz."

Bu arada, Balıkesirspor ve Servet Dündar’ın başırısı için ter döktüğü Zara Ekinlispor da birer başsağlığı mesajı yayınladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız