SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genç Kız Hayatını Kaybetti

A- A+ PAYLAŞ
Çevreyolu'nda meydana gelen trafik kazasında, yolun karşısına geçmek isteyen genç kız, minibüsün çarpması sonrası hayatını kaybetti. 
 
Çavuşoğlu Mahallesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında,  C.A. (30) yönetimindeki minibüs, yolun karşısına geçmeye çalışan Gizem Kutlu'ya (15) çarptı. Olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırılan genç kız, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 
 
Minibüs  sürücüsü C.A., ifadesinde kızın aniden aracın önüne çıktığını belirterek, aracın sol ön kısmına çarptığını ve çarpmanın etkisiyle yere düştüğünü, kazada bir kusurunun olmadığını iddia etti. Sürücünün gözaltına alındığı ve tahkikatın sürdürüldüğü kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız