SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genç Kız İntihar Etti

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 18 yaşındaki bir genç kız, kendisini asarak intihar etti.

Olay, il merkezindeki Beylerbaşı mahallesi 7. sokakta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, A.U.(18) adlı genç kız, evlerinin bahçesindeki küçük odunlukta kendisini iple tavana asarak intihar etti. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından A.U.'nun cesedi, otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DİĞER OLAYLAR..
Zafer Mahallesi’nde 21 yaşındaki M.G. adlı genç, her iki elini bilekten keserek intihara kalkıştı. Pişman olan genç hastaneye giderek tedavisini yaptırdı ve polise verdiği ifadede, kız arkadaşından ayrıldığı için bunalıma girdiğini, bu nedenle intihara kalkıştığını anlattı.

Zaviye Mahallesi’nde oturan 31 yaşındaki S.E. adlı kadın da, fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı. Durumu ağır olan genç kadın, Beydağı Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalenin ardından Adana’ya sevkedildi.

Cengiz Topel Caddesi’nde de 16 yaşındaki A.U. adlı kız, evinde 5-6 adet hap yuttuktan sonra, sol koluna da jiletle yara açarak intihar etmek istedi. Polise ifade veren A.U., okul çıkışı arkadaşlarının, kendisi hakkında eski erkek arkadaşı ile birlikte olduğu yolunda asılsız konuşmalarına sinirlendiği için intihar girişiminde bulunduğunu söyledi.

Yeşiltepe Cumhuriyet Mahallesi’nde de 17 yaşındaki Y.K. adlı kız öğrenci, derslerinin yoğunluğu yüzünden bunalıma girdi ve fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı. Genç kız teyzesi tarafından Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Melekbaba Mahallesi’nde 18 yaşındaki N.E. adlı genç kız belirlenemeyen bir nedenle farklı haplardan 25 adet içerik intihara kalkıştı.

Tecde Mahallesi’nde 17 yaşındaki A.B. adlı kızın, fazla miktarda hap yutunca rahatsızlandığı ve hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız