SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genç Kız TÖTM'de İntihara Kalkıştı

0
Güncellendi - 2016-12-18 02:20:06
Genç Kız TÖTM'de İntihara Kalkıştı
A- A+ PAYLAŞ

Turgut Özal Tıp Merkezi’nde binanın çatısına çıkan 17 yaşındaki kız intihar girişiminde bulundu.

Olay, Turgut Özal Tıp Merkezi idari bölümün bulunduğu blokun çatı katında meydan geldi. Hastanede tedavi görmekte olan ve bilinmeyen bir nedenden dolayı psikolojisi bozulan 17 yaşındaki B.B. adlı kız, çıktığı çatı katından kendisini atmak istedi. Olayın ihbarı üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri şişme branda açarken, polis ekipleri de güvenlik önlemi aldı.

Polis ve hastanedeki doktorların ikna çalışmaları sonucunda kız intihar girişiminden vazgeçirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

intihargirisimi2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • kenan (7 yıl önce)
    Rabbim hangisini koruya hepsi ucmus
    0
    0
    Yanıtla
  • Recep (7 yıl önce)
    Bir tek buzun üstünde selfie çekmedikleri kalmıştı onuda yapmışlar helal olsun gençliğimize
    0
    0
    Yanıtla
  • fbay (7 yıl önce)
    yazıkk ALLAH yardımcısı olsun.gencliğimiz perişan.bilemeyiz ne sıkıntısı var.Allah kolaylık versin.üzücü yeni türkiyemizde daha çok duyacağımız bir vaka türü ...Allah milletçe kendimize gelmeyi nasip eylesin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydin (7 yıl önce)
    Dun hurriyet parkinda selfie cekeyim derken o golete dusen kizida yazin hocam 16 yasindaki kiz selfie cekeyim diye buz tabakasina çıkti biz olmasak kiz boğuluyordu goletin su seviyesi kış aylarinda bosaltilmali hatta derinligide cok fazla mazAllah bir cocuk dusse ordan çıkamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • sen olmasan dağın başı sanki kız ölürdü kesin 1.5metrelik suda. bence sana plaket versinler. Haber yapın bunuda kurtaran diye.
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (7 yıl önce)
    Şu açılan hava yastığı da ne kadar büyükmüş!...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor lu (7 yıl önce)
    Rabbim gençlerimiz korusun
    0
    0
    Yanıtla