SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genç Kıza Kim Çarptı?

A- A+ PAYLAŞ

Çukurdere Mahallesi’nde 19 yaşındaki genç kız bir aracın çarpması sonucu yaralandı. Plakaya göre iki şahıs yakalandı, ancak ikisi de otonun kendilerine ait olmadığını öne sürdüler. İldeki trafik kazalarında ise toplam 16 kişi yaralandı.

PLAKA BELLİ, SÜRÜCÜ MEÇHUL!..
Çukurdere Mahallesi Hamamcı Sokakta, 19 yaşlarındaki E.B., yolda yürümekte iken 44 FF 037 plakalı aracın çarpması sonucu yaralandı. Yaralı hastaneye kaldırılırken, araç kaza yerinden ayrıldı. Polis, görgü tanıkları tarafından plakası alınan aracın sürücüsünü bulmak için kayıtlarda araştırma yaptı ve ruhsat sahibi olarak 35 yaşındaki B.E. adlı şahsı yakaladı. Bu şahıs ifadesinde otoyu 4.5 yıl önce Y.Y. adlı şahsa sattığını, kazayla ilgisinin bulunmadığını söyledi. Bu ifade üzerine polis bu kez 41 yaşındaki Y.Y. adlı şahsı buldu. Bu şahıs da, 44 FF 037 plakalı aracı 3.5 yıl önce sattığını, kendisinin kazayla ilgisinin bulunmadığını ifade etti. Polis, aracın en son kimde ve kaza sırasında kim tarafından kullanıldığını belirlemeye, yakalamaya çalışıyor.

KULÜBEYİ TERS ÇEVİRDİ!..
Öte yandan Sıtmapınarı’ndaki durakta bulunan Belediye Otobüs Gişesi’ne geçtiğimiz hafta gündüz saatlerinde çarpan 44 ES 264 plakalı aracın ve sürücüsünün bulunmasına çalışılıyor. Büfe görevlisi 43 yaşındaki S.T. polise verdiği ifadede, bu aracın çarpması sonucu büfenin yerinden çıkarak ters döndüğünü, içerde bulunan televizyon, anten ve tezgahın kırıldığını, araç sürücüsünün ise kaçtığını söyledi. Polis plakası belli olan aracın sürücüsünü belirlemek ve yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

DİĞER KAZALAR..
B.Mustafapaşa Mahallesi Akın Sokakta 47 yaşındaki F.M. yönetimindeki 44 FZ 895 plakalı otoyla geri manevra yaparken, 15 yaşındaki E.B. adlı genç kıza çarparak yaralanmasına yol açtı.

Tarım İl Müdürlüğü önünde; 14.20 sıralarında 42 yaşındaki M.A. yönetimindeki 06 YZG 93, 30 yaşındaki bayan sürücü Ş.Y.S. yönetimindeki 34 AL 3637 ve 42 yaşındaki B.A. yönetimindeki 46 F 1875 plakalı otoların karıştığı zincirleme trafik kazalarında, araç sürücüleri ile araçlarda bulunan 5 yaşındaki F.A. adlı kız çocuk, 33 yaşındaki A.A. adlı bayan ile 66 yaşındaki M.K. adlı şahıs hafif yaralandılar.

Kaynarca Mahallesi Hatunsuyu Caddesi’nde 22.15 sıralarında sürücüsü belirlenemeyen 44 DH 956 plakalı otonun çarptığı bisikletli 42 kaşındaki R.K. yaralandı. Polis sürücüyü belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

Yeşilyurt’tan Yakınca yönüne gitmekte olan H.K.Ö. yönetimindeki 44…968 plakalı arac, Yakınca girişinde viraja hızlı girince araç devrildi ve hasar gördü.

İPAŞ Fabrikası kavşağında S.E. yönetimindeki 44..883 plakalı aracın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, kırmızı ışıkta beklemekte olan M.T. yönetimindeki 34..403 plakalı araca çarptı. Kazada 883 plakalı araçta bulunan F.A. ve H.E. yaralandılar.

Arguvan- Arapgir yol ayrımında A.E. yönetimindeki 44..615 plakalı arac dikkatsizlik sonucu virajı alamayarak yoldan çıktı ve hasar gördü.

Kayseri’den Malatya yönüne gelmekte olan N.K. yönetimindeki 44..095 plakalı araç ıslak ve kaygan yolda devrildi. Arac sürücüsü ile araçta bulunanlardan E.D., N.D. ve A.D. yaralandılar.

Akçadağ ilçesinden Malatya’ya gelmekte olan İ.Y. yönetimindeki 44 T 0052 plakalı otonun Esenli Köyü Karamağara mevkiinde freni patladı ve şarakpola devrildi. Kazada araçta bulunan H.K. adlı bayan yaralandı.

Malatya’dan Elazığ yönüne gitmekte olan M.Z. yönetimindeki 23...104 plakalı araç, 02.00 sıralarında sürücünün direksiyon başında uyuması sonucu, Hacıhaliloğlu Çiftliği Köyü mevkiinde bariyerlere çarptı. Araçta hasar meydana geldi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız