SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genç Kıza Mezar Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:51:57
Genç Kıza Mezar Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında genç bir kız feci şekilde can verdi.

Yeşilyurt İlçesi Yakınca yolu Galericiler Sitesi önünde saat 14.30 sıralarında meydana gelen kazada, Mahmut Düzgün (18) yönetimindeki 44 FR 909 plakalı otomobil, yolun kenarındaki kanala uçtu. Parçaları 200 metre öteye savrulan otomobil hurdaya dönerken, otomobil sürücüsü Düzgün ile otomobilde bulunan Merve Tarbak (22) ağır yaralandı. 

Paramparça olan otomobilin içerisinden AFAD ve itfaiye ekiplerinin yardımıyla çıkartılan Tarbak, olay yerine gelen ambulansla Malatya Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kavlak, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Otomobil sürücüsü Mahmut Düzgün ise Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Düzgün'ün durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. 

Kazanın aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana geldiği değerlendiriliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız