SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genç Kıza Yardım Gelince..

A- A+ PAYLAŞ

Sarıcıoğlu Mahallesi’nde bir otomobille zorla kaçırılmak istendiği öne sürülen genç kızı, yardım istediği market görevlileri kurtardı..

Polis’ten verilen bilgiye göre; 16 yaşlarındaki D.K. adlı genç kız Sarıcıoğlu Mahallesi’ndeki Esenlik Market 7 No.lu Şube önünde 21.15 sıralarında bir otomobile bindirilerek kaçırılmak istendi. Genç kız, market görevlilerinden yardım isteyince, kaçırmak istediği öne sürülen şahsın aracıyla uzaklaştığı, plakası belirlenen araç sürücüsü 29 yaşındaki B.A.’nın bir süre sonra polis tarafından yakalandığı ve gönderildiği adliyece serbest bırakıldığı bildirildi.

Bu arada Beydağı Polis Merkezi’ne başvuran 26 yaşındaki N.E. adlı bayan, iki ay kadar önce çalışmaya başladığı işyerinin 45 yaşlarındaki sahibi V.İ.’nin kendisini taciz etmesi nedeniyle işten ayrıldığını, kalan parası ve arkadaşı tarafından hediye edilen cep telefonunu almak için gittiğinde işyeri sahibince dövüldüğünü, telefonunun geri verilmediğini, ayrıca telefonla tehdit edildiğini öne sürdü. Bu iddia üzerine yakalanan şahıs, suçlamaları kabul etmedi ve ifadesi alındıktan sonra salıverildi.

Öte yandan, polise başvuran 33 yaşındaki S.Z. adlı kadın, daha önce bir süre arkadaşlık ettiği ve son olarak Milli Egemenlik Caddesi üzerinde karşılaştığı 30 yaşlarındaki M.A. adlı şahsın, kendisine hakaret ettiğini öne sürdü ve şikayetçi oldu. Bir süre sonra polise teslim olan M.A. gönderildiği adliyece serbest bırakıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız