SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genç Kızı Kim Yaraladı?

A- A+ PAYLAŞ

Sivas Caddesi’nde yürümekte olan 20 yaşındaki bayan, patlama sesi duyduktan sonra bacağından kan aktığını gördü ve hastanede tedavi altına alındı.

Olay Pazar günü meydana geldi. T.H. adlı genç bayan, sağ bacağından yaralanmış olarak hastaneye geldi. Burada ifadesi alınan T.H., caddede yürümekte iken bir patlama sesi duyduğunu, daha sonra sağ bacağından kan aktığını fark ettiğini bildirdi. T.H.’nin ateşli silahla yaralandığı değerlendirilirken, polis olayla ilgili araştırmaya başladı.

DİĞER OLAYLAR..
Akpınar Mahallesi’nde de 19 yaşındaki N.M. adlı genç kız, bir kişinin saldırısı sonucu dövülerek yaralandı. Olaydan sonra polise ifade veren genç kız, kendisini 39 yaşındaki A.T.B.’nin dövdüğünü söyleyince, bu şahsın arandığı bildirildi.

Aşağıbağlar Mahallesi’nde de 75 yaşındaki M.K. adlı kadının, damadı tarafından sokak ortasında dövüldüğü, polisin B.D. adlı damadı aradığı belirtildi.

Tevfik Temelli Caddesi’nde 25 yaşındaki T.B. adlı bayan, abisi 31 yaşındaki Y.B. ve yengesi 27 yaşındaki A.B. tarafından dövüldüğü iddiasıyla şikayetçi oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız