SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genç Kızın Firarı Malatya'da Bitti

A- A+ PAYLAŞ

Bitlis'in Tatvan ilçesinden sevdiği gençle kaçan genç kız Malatya Otobüs Terminali'nde, "bir gerçeği öğrenince" polise giderek, kaçırıldığı şikayetinde bulundu.. Bu arada, Malatya'dan kaçırılan bir genç kızın da İstanbul'da tecavüze uğradığı bildirildi.

YARIDA KALAN AŞK!..
MAŞTİ Terminali'ndeki polis noktasına giden G.A. adlı genç kız, Bitlis'in Tatvan ilçesinde tanıştığı F. adlı şahsı sevdiği için birlikte kaçtıklarını ve Malatya'ya geldiklerini, bu şahısla sohbeti sırasında F.'nin teyzesini kızını sevdiğini söylediğini, bu nedenle birlikte gitmekten vazgeçtiğini anlattı.

İfadesinde bir ara "zorla kaçırıldığını" öne süren genç kız, daha sonra, F. adlı genç, simit almak için yanından ayrılınca polise geldiğini, zorla kaçırılmadığını, şikayetçi olmadığını söyledi. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. Şikayetçi olmadığı için F. hakkında bir işlem yapılmadığı öğrenildi.

MALATYA'DAN KAÇIRILAN KIZA TECAVÜZ..
Öte yandan, 14 Ocak tarihinde Malatya'dan kaçırılan ve yaşının 18'den küçük olduğu bildirilen Z.P.'nin de, İstanbul'da kendisini kaçıran H.K.'nin tecavüzüne uğradığı bildirildi.

Kiltepe Mahallesi'nde oturan F.P. polise başvurarak sabah evden ayrılan kızının dönmediğini, kaçırılmış olabileceğini ve hayatından endişe ettiğini bildirmişti. Z.P.'nin bir süre sonra Bursa'da polis tarafından bulunduğu ve verdiği ifadede; telefon arkadaşlığı yaptığı H.K. adlı şahısla otogarda buluştuklarını, daha sonra evlenmek maksadıyla, M. adlı şahsın kullandığı ve plakasını bilmediği minibüsle İstanbul'a hareket ettiklerini, yolda kaçmaktan vazgeçmesine rağmen, H.K.'nin kendisini zorla İstanbul'da bilmediği bir adrese götürüp tecavüz ettiğini anlattı. Z.P.'nin ifadesinde, ailesine teslim edilmek istenmediğini söylediği de belirtildi.

Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürürken, H.K. ve kaçışa yardımcı olan M. adlı şahısların açık kimliklerini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız