SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genç Kızlar Basketbol Sona Erdi

0
Güncellendi - 2018-12-15 03:53:04
Genç Kızlar Basketbol Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, Okullar Arası Genç Kızlar Basketbol Müsabakaları tamamlandı. Müsabakalar sonunda Özel Malatya Doğa Anadolu Lisesi birinci oldu.

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2018-219 Okul Sporları faaliyet programında yer alan Okullar Arası Genç Kızlar Basketbol  Müsabakaları, Merkez Spor Salonu'nda yapıldı. Müsabakalar, ödül töreniyle birlikte sona erdi.

Ödül törenine; Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, Okul Sporları Şube Müdürü Dr. Murat Kılınç, Okul Sporları İl Temsilcisi Sinan Alkış, Tertip Komitesi üyeleri Yalçın Sincer, Gökhan İleri ile birlikte okulların idarecileri, beden eğitimi öğretmenleri, sporcular ve sporcuların aileleri katıldı.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Okullar Arası Genç Kızlar Basketbol Müsabakaları'nda mücadele eden okulları ve sporcuları tebrik ederek, müsabakaların birbirinden çekişmeli ve zevkli geçtiğini ifade etti.

Fındıklı, sporcuların ailelerine de teşekkür ederek, "Spora katkı sağlayan başta velilerimize, müsabakalara katılan sporcularımıza, emek veren beden eğitimi öğretmenlerine, antrenörlere ve okul idarecilerine teşekkür ediyoruz. Sporcularımız çok güzel bir mücadele örneği ortaya koydular. Okullarımızı ve sporcularımızı tebrik ediyoruz" dedi.

Okullar Arası Genç Kızlar Basketbol Müsabakaları sonucunda dereceye giren okullar şöyle oluştu:

1-Özel Malatya Doğa Anadolu Lisesi

2-Turgut Özal Anadolu Lisesi

3-Kolukısa Anadolu Lisesi

4-Akmercan Anadolu Lisesi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız