SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genç Kızlar Futbol 2. Eleme Grubu Malatya'da

0
Güncellendi - 2017-09-11 03:41:42
Genç Kızlar Futbol 2. Eleme Grubu Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası’nda ikinci eleme turunun bir ayağı Malatya’da oynanacak. 13 Eylül’de başlayacak olan karşılaşmalarda Malatya grubunda 4 takım final bileti için karşı karşıya gelecek.

Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda 1.eleme turu, 114 kulübün katılımıyla, 16-21 Ağustos tarihlerinde 25 grupta oynanan müsabakalarla tamamlandı.

Şampiyonanın 2.eleme turu, 25 grubun birincileri ile en iyi puan ve averaja sahip 7 ikinci olmak üzere toplam 32 takımın katılımı ile oynanacak.

İkinci eleme turu müsabakaları tarafsız sahalarda 13 Eylül Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Kazanan takımlar, 1 gün dinlendikten sonra bulundukları şehirde 3. eleme turu müsabakalarını oynayacak ve Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası Finallerine gidecek 8 takım arasına girmeye çalışacak.

İkinci ve üçüncü eleme turu karşılaşmaları ile final müsabakaları tek maç eleme usulü ile gerçekleştirilecek. Müsabakalar 40'ar dakikadan 2 devre şeklinde yapılacak. Müsabakaların eşitlikle sonuçlanması halinde 10'ar dakikadan 2 uzatma devresi oynanacak. Eşitliğin uzatmalarda da bozulmaması durumunda seri penaltı atışları bir üst tura çıkacak takımların belirlenmesini sağlayacak.

MALATYA GRUBU’NDA 4 TAKIM MÜCADELE EDECEK

Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası’nda ikinci eleme turunun bir ayağı Malatya’da oynanacak ve grupta 4 takım final biletini almak için ter dökecek.

13 Eylül ile-15 Eylül tarihleri arasında oynanacak olan grup müsabakalarında Hakkarigücü Spor, Rusumat-4 Gençlik Spor, Horozkent Spor ve Şanlıurfa Gençlik Spor takımları karşı karşıya gelecek.

Karşılaşmaların programı şöyle:

13 Eylül Çarşamba

Yeşiltepe 1 nolu saha

10.00 Hakkarigücü Spor- Rusumat-4 Gençlik Spor

Yeşiltepe 2 nolu saha

10.00 Horozkent Spor-Şanlıurfa Gençlik Spor

15 Eylül Cuma

Yeşiltepe 1 nolu saha

10.00 ilk karşılaşmaların galipleri.

Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız