SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genç MÜSİAD'da Yeni Başkan

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:00:17
Genç MÜSİAD'da Yeni Başkan
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi bünyesinde bulunan Genç MÜSİAD’ta yapılan genel kurulda başkanlığa M. Barış Yılmaz getirildi. 

MÜSİAD Malatya Şubesi’nde gerçekleştirilen genel kurulda ilk olarak bir konuşma yapan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, MÜSİAD olarak bir güzelliği daha yaşadıklarını belirterek, “Biliyorsunuz Türkiye’de Sivil Toplum Kuruluşları ve partilerde değişimler her zaman sancılı olmuştur. Ama Allah’a hamd olsun MÜSİAD’ın bir geleneği var. MÜSİAD kurumsal bir kural koymuş ve görevi alan arkadaşlarımızın bu görevi ne zaman bırakacağı da kayıtlıdır” dedi.

Genç MÜSİAD başkanlığı görevini devreden Enis Aydoğan ise yaptığı konuşmada, “Çatısı altında olmaktan gönülen şeref duyduğumuz bu görevde aslında çok şey öğrendik” dedi.

Avrupa’da nüfusun 2020 yılında her iki kişiden birinin 65 yaş üstünde olacağını belirten Aydoğan, bu nedenle Avrupa’yı entegre edecek ülkenin Türkiye olduğunu bu nedenle de ülkedeki gençliğe ihtiyaçlarının olduğunu söyledi. Avrupa’nın, Türk gençlerini asimile ederek ülkelerine çekme derdinde olduğunu savunan Aydoğan, “Diyorlar ki biz onları kendi ülkelerindeyken televizyonla işte bağımlılıkla ahlaki çöküntüye uğratırsak buraya geldiklerinde sadece çalışır dinle imanla alakaları olmaz sadece iş için çalışırlar ve buraya geldiklerinde bizi buradan çıkarmazlar” diye konuştu.

Genel Kurulda daha sonra söz alan yeni başkan M. Barış Yılmaz ise, “Çatısı altında faaliyet göstermekten şeref duyduğumuz MÜSİAD, bundan 25 yıl önce bu milletin sinesinden çıkmış azimli, kararlı ve inançlı işadamları tarafından bu millele katma değer üretmek amacıyla kurulmuş bir sivil toplum örgütü” dedi.

Kendisine bu görevi layık gören Genç MÜSİAD üyelerine teşekkür eden Yılmaz, bundan sonra da Malatya ekonomisi adına gençler olarak üzerlerine düşen her türlü göreve hazır olduklarını söyledi.

Genel kurulun ardından Enis Aydoğan ile geçmiş yönetimde bulunanlara plaket takdim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız