SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genç Oyuncu Seçmeleri

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, 'genç oyuncu seçmeleri' yapacak. Seçmeler, 5-6-7 Temmuz 2008 tarihleri arası Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesislerinde, Teknik Direktör Kadir Özcan ve altyapı antrenörleri nezaretinde yapılacak. Seçmelere katılmak isteyen oyuncuların spor yapmalarına engel bulunmadığına dair sağlık raporunu yanlarında getirmeleri gerekiyor. Seçmelere, Malatya içinden ve dışından isteyen her oyuncu katılabilecek.

Seçmelerde başarılı bulunan oyuncular, Malatyaspor'un değişik kategorilerinde değerlendirilecek.

Malatyaspor'un 2008-2009 hazırlık kampının başlamasının ardından kamp süresince, yabancı uyruklu futbolcuların haricinde, oyuncu seçme veya denemesi yapılmayacak.

Malatyaspor Teknik Direktörü Kadir Özcan, hafta başı düzenlediği ilk basın toplantısında Malatya'dan da futbolcu almak istediklerini, bu amaçla amatör kulüplerin teknik adamları ile görüşmek istediğini ve seçme yapacaklarını belirtmiş "Gönül ister ki Malatya'dan oyuncu alalım. Ama dışarıdan oyuncuya da karşı değiliz" demişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız