SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Genç Oyuncular Yetiştiriyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Abdullah Gül Parkı'nda yeni oyun ve skeçlerini sunan Açık Hava Tiyatrosu yaz günlerinde ilgi ile takip ediliyor.

Tiyatroyu geliştirmek için önemli projelere imza atıyoruz diyen Malatya Sahne Sanatları Merkezi Başkanı Ömer Konakçı, tiyatroyla ilgili olarak " Bu noktada Açık Hava Tiyatrosu'nda vatandaşlarla buluşmaya devam ediyoruz. Kimi zaman bizi izlemeye gelenleri güldürüp kimi zaman da ağlatıyoruz. Ama en önemlisi bizi izlemeye gelenlere bir şeyler vermeye çalışıyoruz. Merkez olarak yeni oyunları sahneye koymakla birlikte genç oyuncular yetiştiriyoruz. Tiyatro sanatına ilgili ve yetenekli oyuncularla hemen hemen her gün çalışıyoruz. Tiyatroya yeni adım atan bu arkadaşlarımız çok iyi bir performans ortaya koyuyor.Yeni oyunlarımızı sahnelemeye başladık. Herkesi bizi izlemeye davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız