SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Genç Oyuncularımız Bizi Utandırmadı"

0
Güncellendi - 2016-05-13 23:04:54
A- A+ PAYLAŞ

Boluspor’un Teknik Direktörü Çetiner Erdoğan, genç oyuncuların kendilerini utandırmadığını, iyi mücadeleyle 3-1 galip geldiklerini söyledi.

Sezonun son maçında genç oyunculara şans verdiklerini ifade eden Erdoğan, “Son maçta genç oyuncuları değerlendirmek istiyorduk. Malatya maçında da U-21 takımımızdan aldığımız 7 oyuncumuzu oynattık. Bu galibiyeti de, bu oyuncularımızın yaptıkları iyi mücadeleyle aldık. Bundan dolayı gençler adına mutluyum” dedi.

Erdoğan, Boluspor olarak hedeflerinin altyapıdaki genç oyuncuları A takıma kazandırmak olduğunu kaydederek, şunları söyledi:

“Genç oyuncuları profesyonel takımımıza kazandırarak, onları Türk futboluna en iyi şekilde hazırlamaktır. 3 yıldır U-21 takımımız şampiyonluğa oynayan bir ekip. Bu senede sezonu ikinci sırada tamamladı. Önümüzdeki yılda yine aynı şekilde devam edeceğine inanıyorum. Alima Yeni Malatyaspor karşısında 1995, 1996 ve 1997 doğumlu futbolcuları oynattık. Bundan dolayı da gururluyum, sevinçliyim. Çocuklarda bizi utandırmadılar. Ellerinden gelen mücadeleyi gösterdiler ve maçı 3-1 kazandılar. Hepsini tebrik ediyorum.”

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • İbrahim (7 yıl önce)
    Bolusporu kutluyorum.Peki bizim son maçta oynatacağımız 7'yi bırak 1 tane alt yapıdan oyuncu yokmu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Huseyin (7 yıl önce)
    7 genc oyuncu oynadi ve bizi sahamizda yendiler adamlara helal olsun bizimkilere ne denir bilemedim ruhsuz luk
    0
    0
    Yanıtla