SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genç Titanlar Filmi

0
Güncellendi - 2018-08-03 01:36:38
Genç Titanlar Filmi
A- A+ PAYLAŞ

Süper kahraman ekibi Teen Titans'ın üyelerine göre; bütün süper kahramanların kendilerine ait bir filmleri vardır. Fakat durum bizim ekip için böyle değildir. Fakat grubun fiili lideri Robin bu işi çözmeye ve yardımcı karakter yerine bir star olmaya kararlıdır. Ekip amacına ulaşmak adına; Hollywood’un en gözde yönetmeninin dikkatini çekmek için birkaç çılgınca fikirle beraber Tinsel Kasabası’na gelir. Ancak hayallerini gerçekleştireceklerinden emin olan grup üyeleri, dünyayı ele geçirmeye çalışan bir süper kötü tarafından yanlış yönlendirilir. İşler gitgide kötüye giderken süper kahraman ekibi, arkadaşlıklarının ve dirençlerinin sınandığı kimi olaylar sonunda, Teen Titans'ın kaderini kendi elleriyle zorlaştıracaklardır...

Yönetmen: Aaron Horvath, Peter Rida Michail

Tür: Animasyon, Aksiyon, Komedi

Yapım Yılı: 2017 (92 dk)

Vizyon Tarihi: 3 Ağustos 2018 Cuma

Senaryo: Aaron Horvath, Michael Jelenic

Seslendirme:Kristen Bell, Khary Payton, Will Arnett, Tara Strong, Greg Cipes

Yapımcı Firma: Cartoon Network

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dil: İngilizce

Orijinal Adı: Teen Titans GO! To The Movies

Dağıtıcı Firma: Warner Bros Turkey

intersinema.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız