SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genç Yetenekler Buluşuyor

0
Güncellendi - 2017-03-30 00:37:50
Genç Yetenekler Buluşuyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi 2017 Kültürel-Sanatsal Etkinlikleri Kuşağı kapsamında genç yetenekleri, uluslararası karma sergiyle sanat sokağında buluşturuyor. 31 Mart Cuma günü saat 12.00’de düzenlenecek workshopla başlayacak etkinlik kapsamında müzik dinletisi, sergi açılışı ve söyleşi gerçekleştirilecek.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından düzenlenen “Genç Yetenekler Sanat Sokağı’nda Buluşuyor” adlı etkinlikle özellikle üniversitelerin güzel sanatlar fakültesi öğrencileri Malatya’da bir araya gelecek. Şehit İbrahim Tanrıverdi Sanat Sokağı’nda gerçekleştirilecek etkinliğe tüm sanatseverlerin davetli olduğu belirtildi. Katılımcıların resim, heykel, seramik, grafik, Geleneksel Türk-İslam Sanatları (Tezhip, Minyatür, Hat, Çini, Halı-Kilim, eski kumaş desenleri) ve görsel sanatlar alanlarında verdiği eserlerin sergilenmesi 09 Nisan’a kadar devam edecek.

Eserler, Şehit İbrahim Tanrıverdi Sanat Sokağı’nın yanısıra; yine Sanat Sokağı’nda yer alan Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Sergi Salonu’nda da sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız