SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gencin Bırakıp Kaçtığı Şüpheli Poşet Patlatıldı

0
Güncellendi - 2017-04-12 02:36:59
Gencin Bırakıp Kaçtığı Şüpheli Poşet Patlatıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da kentin en işlek meydanına bırakılan bir poşet polisi alarma geçirdi. Polis geniş güvenlik önlemleri alırken, vatandaşlar ise cep telefonları ile olan biteni görüntülemeye çalıştı.

Soykan Meydanı'nda bir gencin elindeki poşeti bıraktıktan sonra kaçması vatandaşları şüphelendirdi. Durumun polise bildirilmesi ile olay yerine gelen ekipler poşetin çevresini güvenlik şeridi ile kapatarak önlem aldı. Bu sırada bazı vatandaşlar alınan önlemleri umursamadan güvenlik çemberinin dışında olan biteni meraklı gözlerle izledi.

Olay yerine çağrılan bomba imha ekibi, şüpheli paketin fünye ile patlatılması için çalışma yaparken polis ekipleri de şeridi genişleterek vatandaşları olası bir patlamaya karşı alandan uzaklaştırdı. Şehrin en işlek meydanında yüzlerce vatandaş meraklı gözlerle polis ekiplerinin çalışmasını izledi. Bu sırada birçok vatandaş cep telefonu ile olanları görüntülemeye başladı.

Alınan önlemlerin ardından 14.22'de şüpheli poşet fünye ile büyük bir gürültü ile patlatılırken poşetten ayran ve ekmek çıktı. Polisi alarma geçiren poşeti bıraktığı iddia edilen genç kısa sürede yakalandı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ramazan (7 yıl önce)
    O poşeti oraya atıp kaçan değerli arkadaşa ne demeli (değerliden kastımı anladınız ) ne gereksiz insanlar olduk böyle ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (7 yıl önce)
    Bu insanlar ne kadar meraklı ve duyarsız anlamadım. 10 -15 metreden şüpheli paketi seyrediyorlar. Allah korusun içinde bomba olup patlasa, kollarını, bacaklarını valilik binasının çatısından, yeni camii'nin kubbesinden toplarlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ağzına sağlık Kemal kardeş, çok yerinde bir tahmin. Aynen de senin dediğin gibi olur Allah muhafaza.
    0
    0
    Yanıtla