SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gençler Basketbol Şampiyonası

0
Güncellendi - 2018-01-12 03:06:06
Gençler Basketbol Şampiyonası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da düzenlenen "A Genç Erkek ve Kız Basketbol İl Şampiyonası" sona erdi.

Tecde Spor Salonu'nda Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen maçlarda, kızlar kategorisinde 3, erkeklerde ise 19 okul takımı mücadele etti.

Erkeklerde oynanan final maçında Özel Malatya Doğa Koleji Anadolu Lisesi, Özel Malatya Final Anadolu Lisesini 87-67 yenerek birinciliği elde etti.

Kızlarda Konak Anadolu Lisesi, erkeklerde ise Özel Malatya Doğa Anadolu Lisesi takımları il birincisi olarak grup müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Müsabakalar sonunda dereceye giren okullara, kupa, başarı belgesi ve madalyalarını MalatyaGençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Murat Kılınç verdi.

Şampiyonada erkeklerde Özel Malatya Doğa Koleji Anadolu Lisesi birinci, Özel Malatya Final Anadolu Lisesi ikinci ve Malatya Anadolu Lisesi üçüncü oldu.

Kızlarda ise, Konak Anadolu Lisesi birinci, Atatürk Kız Anadolu Lisesi ikinci, Hacı Ahmet Akıncı Anadolu Lisesi de üçüncü oldu.

Erkeklerde birinci olan Özel Malatya Doğa Koleji Anadolu Lisesi Aziz Yumrutepe, "Çok çalıştık. Bu sonuç 2-3 yılın emeği. Geçen yıl kaçırdık, bu yıl çocuklar başardı. Allahın izniyle gruplarda çok iyi sonuçlar alıp ilimizi en üst seviyede temsil etmeye çalışacağız. Emeği geçen herkesi kutluyor çocukların gözlerinden öpüyorum."diye konuştu.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız