SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gençler Basketbol Sona Erdi

A- A+ PAYLAŞ

Lise Gençler Basketbol Şampiyonası sona erdi. Erkeklerde Yeşilyurt Kolukısa Anadolu Lisesi, kızlarda ise Konak Anadolu Lisesi şampiyonluğu elde ettiler.

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan erkekler finalinde Yeşilyurt Kolukısa Anadolu Lisesi ile 20 Mayıs Vakfı Turgut Özal Lisesi takımları karşı karşıya geldiler. İlk periyot, 15-10 Kolukısa Anadolu Lisesi’nin üstünlüğüyle geçildi. İkinci periyotu da Kolukısa Anadolu Lisesi 27-23 önde kapattı. Üçüncü periyotta durumu 43-26 yapan Yeşilyurt Kolukısa Anadolu Lisesi, karşılaşmayı 57-43 kazanarak şampiyonluğu elde etti.

Kızlarda da şampiyonluğu Konak Anadolu Lisesi’nin elde ettiği bildirildi.

Dereceye giren okullara kupa ve başarı belgelerini Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Ömer Dağdelen verdi.

20 Mayıs Vakfı Turgut Özal Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni Engin Beltekin, “İyi mücadele ettik. Final oynadık. Bazı öğrencilerimiz önceki karşılaşmalarda gerginlikler yaşadılar. Her öğretmen ve okul idaresi öğrencilerine sahip çıkmalı. Sporu sevmeliyiz.”dedi ve birinci olan ekibe başarı diledi.

Kolukısa Anadolu Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni Temel Ceylan ise, “Biz öğrencilerimizi şiddetten, kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya çalışıyoruz. Finalde Malatya kazandı diyorum. Centilmence bir maç oldu.” diye konuştu.

Kız ve erkek birinciler, 24- 28 Ocak tarihlerinde Mersin’de yapılacak olan grup şampiyonasında Malatya’yı temsil edecekler.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız