SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gençler Bizim Geleceğimiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:21:11
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesinin destekleriyle ve BİLSAM'IN organizesiyle 27-28 Martta yapılacak Öğrenci Sempozyumlarının ilki  gerçekleşti.

Bilgi yolu Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezinde (BİLSAM) gerçekleşen Kurtuba Akademisi Öğrenci Sempozyumuna Yeşilyurt Belediye Başkanı  Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin, Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı Doç. Dr. İlhan Erdem, BİLSAM Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Tav ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Sempozyumda açılış konuşmasını gerçekleştiren Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Biz Yeşilyurt Belediyesi olarak eğitim alanında düzenlenen her türlü etkinliğe hem katılırız hem de destekleriz. Şöyle salona bakıyorum pırıl pırıl gençler görüyorum. Salonu dolduran bu gençler bizlerin geleceğidir. BİLSAM ve Yeşilyurt Belediyemizin destekleriyle gerçekleşen bu etkinliklerin İnşallah devamı gelecektir. Ben öğrendim ki Malatya'mızda toplam 800 Yabancı uyruklu vatandaş Üniversitemizde eğitim görüyor. İnşallah eğitime verdiğimiz bu destekler ile bu sayıyı daha çok arttırabiliriz.  Yeşilyurt Belediyemizin de desteklediği bu sempozyumu organize eden BİLSAM yönetim kuruluna teşekkür ediyorum dedi."

Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı Doç. Dr. İlhan Erdem'in moderatörlüğünde gerçekleşen sempozyuma konuşmacı olarak,   Ankara Üniversitesinden Tuba Nur Umut, Gazi Üniversitesinden Tuba Ulutaş, Ankara Üniversitesinden Hatice Merve Çalışkan ve Yalova Üniversitesinden Zehra Öztürk isimli  öğrenciler katıldı.

Toplamda 40 oturumun gerçekleşeceği sempozyumlar iki gün sürecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız