SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gençler Futbol Yarı Finali Başladı

0
Güncellendi - 2017-03-23 17:36:49
Gençler Futbol Yarı Finali Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Okul Sporları Gençler Erkek ve Kız Futbol Yarı Final Müsabakaları Malatya’da, düzenlenen törenle başladı. Müsabakalara 15 ilden, 8 Kız-Erkek takımı yaklaşık 260 sporcu katıldı.

Gençlik Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünün 2017 yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Gençler Erkek ve Kız Futbol Yarı Final Müsabakaları 23-26 Mart tarihleri arasında Malatya’da yapılıyor. Malatya’da düzenlenen yarı final maçları, açılış töreninin ardından başladı. 26 Mart’ta sona erecek olan müsabakalar, Yeşiltepe 1, 2, 3 nolu sahada oynanacak.

Açılış töreninde konuşan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, “Bu güzel Müsabakaları burada tertip etmekten dolayı mutluyuz gururluyuz. Sizlerin buraya iştirak etmesi tüm hocalarımızın, velilerimizin, sizlerin gayreti ile oluyor. Okul yöneticilerimize, antrenörlerimize sporcularımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Fındıklı, açılışı yeni sahada yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, şunları söyledi: “Değerli arkadaşlar deminki İstiklal Marşı’nı hoparlörden değil de ciğerimizden okumuş olduğunuz için hepinize ayrıca teşekkür ediyorum. Gönlüm zaten bunu hep arzu ederdi, bugün tesadüf buranın ses sistemi daha yeni, sahamızın belki kokusundan anlıyorsunuz sıfır saha. Bugün sizler için burayı açtık bitti yüzde 99 sahamızın eksiği yoktur. Bu ufak tefek hatalarından dolayı özür diliyoruz. Hepinizi bu Kayısı çiçeklerinin açtığı mevsimde gençlerimizin böyle çiçek gibi Malatya’mıza bu tarihte gelmesi de ayrı bir güzellik ayrı bir tesadüf oldu.”

Yarı final müsabakalarının dostça, centilmenlik ölçütlerinde geçmesi temennisinde bulunan Fındıklı, “Türkiye şampiyonası Kırşehir’de yapılacak. Şampiyonaya gidecek iki kız ve erkek takımı ise burada belli olacak. Şunu söylemek isterim ki her şey galibiyet değil; dostluk, barış, kardeşlik, Fair-Play hepsinden daha önemli arkadaşlar. Dolayısıyla kazanan kim olursa olsun ama sonunda Türk Sporu kazansın. Türk Futbolu kazansın hem bayanlarda hem erkekler de bu nedenle Fair-Play’i unutmayın derim. Dostluk kardeşlik içerisinde yuvalarınıza kazasız belasız dönmeyi Allah nasip etsin” diye konuştu.

Yeşiltepe 1 Nolu Sentetik Futbol Sahasında yapılan açılış seremonisine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Okul Sporları Şube Müdürü Dr. Murat Kılınç, Okul Sporları Şefi Cüneyt Akkaya, Okul Sporları personeli Yalçın Sincer, Cengiz Yiğit, hakemler, antrenörler ve sporcular katıldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız