SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gençler Geleceğimizdir"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:46:15
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Sosyal Destek Programı (SODES) “Kayısı Çiçekleri Solmasın” projesi kapsamında, 46 lise öğrencisini geziye götürdü. 
 
Yazıhan, Doğanşehir, Darende ve il merkezindeki çeşitli okullarda okuyan 46 lise öğrencisi; Ankara Anıtkabir’i, Çanakkale’de ise şehitliği ziyaret ederek, 23 Mayıs’ta da Malatya’ya dönüş yapacaklar. 46 öğrenciye; beş polis memuru, bir rehber ve bir de hemşire eşlik edecek.
 
Malatya Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Pehlivan yaptığı konuşmada, "Gezimiz öğrencilerimiz için son derece etkili ve faydalı olur. Gençlerimiz destansı şaheserlerin yaşandığı yerleri yerinde görürler ve hayatları boyunca bunu en güzel şekilde yaşamış olurlar. Bizlerde bu onuru geleceğe taşırız. Gençler bizim geleceğimizdir" dedi.
 
"Ailelerimiz merak etmesinler, çocuklarınız bizlere emanettir. İnşallah güzel ve güvenli bir gezi olacak" diyen Ahmet Pehlivan, "Sizin dualarınıza ihtiyacımız var. Bizlerde Valiliğimiz ile beraber SODES kapsamında organize ediyoruz. Terörle Şube Müdürlüğümüz de bunun mihmandarlığını yapıyor. Bu imkanı biz vermiyoruz, bu tamamen devletin imkanı, inşallah faydalı olur” ifadelerinde bulundu.. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız