SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gençler Hentbol Sona Erdi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Okullar Arası Gençler Hentbol İl şampiyonası sona erdi. Kızlarda Hasan Akbudak İ.M.K.B Lisesi Erkeklerde 20 Mayıs Vakfı Turgut Özal Lisesi il birincisi oldular.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İle İl Milli Eğitim il Müdürlüğünce düzenlenen gençler hentbol İl şampiyonası yapılan Final karşılaşmalarıyla sona erdi.

Yeşiltepe Spor Salonu’nda oynanan erkekler finalinde 20 Mayıs Vakfı Turgut Özal Lisesi ile Yunus Emre Endüstri Meslek Lisesi karşı karşıya geldiler. Bu karşılaşmayı, 20 Mayıs Vakfı Turgut Özal Lisesi 22-12 kazanmayı başardı ve şampiyon oldu.

Kızlar finali ise Hasan Akbudak İMKB Lisesi ve Sümer Lisesi takımları arasında oynandı. Hasan Akbudak İMKB Lisesi, rakibini 32-12 mağlup etmeyi başardı ve il birinciliğini elde etti.

Oynanan karşılaşmalar sonucu erkeklerde ve kızlarda sıralamalar şöyle gerçekleşti:

ERKEKLER:
1.20 Mayıs Vakfı Turgut Özal Lisesi
2.Yunus Emre Endüstri Meslek Lisesi
3.Malatya Anadolu Lisesi
4.Sadiye Ünsalan Lisesi

KIZLAR:
1.Hasan Akbudak İMKB Lisesi
2.Sümer Lisesi
3.Dilek Lisesi
4.Sadiye Ünsalan Lisesi

Daha sonra yapılan törenle dereceye giren okullara kupa ve başarı belgeleri Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Ömer Dağdelen ile Okul Sporları İl Temsilcisi Yunus Çatal ve okul müdürleri tarafından verildi.

Hentbol Malatya İl Temsilcisi Volkan Bozdemir, birinci olan okulların 23- 27 Şubat tarihleri arasında Osmaniye’de yapılacak olan grup şampiyonasında Malatya’yı temsil edeceklerini bildirdi.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız