SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gençler İyi Mücadele Etti'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubunda ligden düşmesi kesinleşen Malatyaspor’da, Kahramanmaraşspor’u mağlup etmenin mutluluğu yaşanırken, Teknik Sorumlu Hasan Koç, Kahramanmaraşspor maçında gençlerin çok iyi oynadığını, bunun skora da yansıdığını söyledi.

Koç, 3 haftalık kötü sonucun ardından galibiyete ihtiyaçlarının olduğunu bildiklerini ifade ederek, “Ligin ilk yarısında Kahramanmaraşspor maçıyla göreve başlamış ve bir çıkış yakalamıştık. Genç arkadaşlarımızdaki dalgalanmalar nedeniyle kötü sonuçlar aldık. Van Belediyespor maçında genç arkadaşlarımızda toparlanma olduğunu gördük. Kahramanmaraşspor maçını kazanacağımızı biliyorduk. Hesaplarımızı da buna göre yaptık. Galip geldik, oyuncularımızı tebrik ediyorum. Arkadaşlarımız 3 haftalık bir sessizlikten sonra galibiyete hedeflenmişti. Bu maçta da ayağa pas yaptık ve sonuçta kendiliğinden geldi” dedi.

Takım kaptanı Mehmet Yoldaş ise, “İyi oynadık. Haftalardır iyi oynuyoruz ama galip gelemiyoruz. Performansımız daha iyiye gidiyor. Adana Demirspor maçında cezalı olduğum için oynayamayacağım, çok üzgünüm. Biz, forma için oynuyoruz. Onu taraftarımıza göstermek istedik. Varımız yoğumuz bir tek formamız ona da kimse karışmasın” diye konuştu.

Forvet oyuncusu Güven Gürsoy da, takım arkadaşlarını güzel oyunlarından dolayı tebrik ederek, “Her geçen gün performansımız giderek artıyor. Gol atmak için çalışıyordum, bununda meyvesini aldık. Gol sevincini de taraftarlarımızla yaşadık. Bir tek formamız var, başkada bir şeyimiz kalmadı” şeklinde konuştu.

Orta saha oyuncusu Buğra Dinler ise, iyi mücadele ettiklerini kaydederek, “Mutluyuz. İyi oynadık. Son 3 maçta durgunduk. Kahramanmaraşspor maçıyla çıkışa geçmek istiyorduk. Son 4 maçımızı da böyle oynayıp, puan ya da puanlar almak istiyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız