SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gençler Söz Hakkı İstedi

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:13:42
Gençler Söz Hakkı İstedi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde gençlerin bir araya gelerek oluşturduğu Doğanşehir Gençlik Hareketi, yerel seçimler öncesinde çalışma başlattı.

Konuyla ilgili basın açıklaması düzenleyen Doğanşehir Gençlik Hareketi Sözcüsü Mustafa Soyer Sükut, “Doğanşehir’in geleceği ve menfaatleri doğrultusunda partiler üstü politika anlayışı ile bir araya geldik. İlçemiz, resmi kayıtlara göre 41 bin 325 nüfus ve 28 bin 792 seçmeni ile Malatya’nın siyasetinde en büyük rolü üstlenmesine rağmen hak ettiği değeri, yatırımı bugüne kadar hiç görmemiş, devamlı figüran rolü verilerek kulak ardı edilmiştir” dedi.

Yürüttükleri çalışmaların amacına da değinen Sükut, “Yerel yöneticilerin kişisel hırs, rekabet ve menfaatleri doğrultusunda hareket ederek koltuk sevdasına düşmeleri de büyük bir etken olmakla beraber biz gençlerin böyle bir oluşuma girmesini tetiklemiştir. Gençlerin görüş ve önerilerine değer vererek söz hakkı verecek bir yönetici istiyoruz” diye konuştu.

Toplantıdan sonra yaklaşık 40 araçtan oluşan konvoy ile şehir turu atan Doğanşehir Gençlik Hareketi Üyeleri, İşadamı Vahap Küçük’ü ziyaret etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız