SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gençler Stres Attı

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:10:07
Gençler Stres Attı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da düzenlenen Sanatçı Mustafa Ceceli Konseri ilgi gördü. Malatya Belediyesi tarafından Yükseköğretim Geçiş Sınavı’na (YGS) katılacak öğrencilere moral vermek amacı ile düzenlediği Mustafa Ceceli konseri, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Mustafa Ceceli’nin seslendirdiği şarkılarla stres atan gençler, zaman zaman şarkılara eşlik etti. Sevilen Pop şarkıcısı Mustafa Ceceli’nin sahnedeki performansı büyük beğeni toplarken, davul şovu ise konsere katılanları mest etti.

Sınava girecek bütün öğrencilere başarılar dileyen sevilen sanatçı, 1 saatten fazla kaldığı sahnede Çanakkale Şehitlerini de rahmetle andıklarını söyledi.

Konser sırasında Malatya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Gencay, Mustafa Ceceli’ye günün anısına kayısı hediye etti.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Haftası’nda bütün şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını belirten Müdür Gencay, “Belediye Başkanımız Ahmet Çakır yoğun programları nedeniyle konsere katılamadılar. Sınava girecek bütün gençlerimize Belediye Başkanımız Ahmet Çakır adına başarılar diliyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız