SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gençlerbirliği Maçında Olmayacaklar

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü, sakatlığı bulunan futbolcular Adem Büyük ve Issam Chebake'nin sağlık durumlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Sarı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, kulüp doktoru Hakan Ayaz, sakatlıkları bulunan futbolcularla ilgili son durumu paylaştı.

İttifak Holding Konyaspor maçı öncesi ısınırken sakatlanan Adem Büyük ile ilgili bilgi veren Ayaz, "Adem Büyük'ün yapılan muayene ve tetkikleri sonucunda uyluk arkasında biceps femoris adalesinde grade 1 strain (Adale zorlanması) tespit edilmiş olup tahmini olarak 1-3 hafta sahalardan uzak kalacağı öngörülmektedir." ifadesini kullandı.

Ayaz, İttifak Holding Konyaspor maçında sakatlanan Issam Chebake'nin muayene ve tetkikleri sonucunda kasık bölgesinde adale zorlanması tespit edildiğini, futbolcunun tahmini 1-3 hafta sahalardan uzak kalacağını bildirdi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Polat (3 yıl önce)
    Şu yorum yapanlardan 11 kuralımda nasıl futbol oynanırmış görelim sonrada karşı çıkanlar utansınlar şu cevherler karşısında.
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (3 yıl önce)Polat isimli kullanıcı yorumuna
    Biz yorumcuyuz, futbolcu değiliz.İyi bir gözlemciyiz aynı zamanda.Tüm maçlarını izliyoruz ki, kim iyi kim vasat anlayabiliyoruz.Çoğu zaman, hocadan bile daha iyi analiz yaparız.Keşke hoca ve teknik heyet, bizim yorumları okuyarak karar alsalar,takım daha iyi durumda olur.Baştan hatalarını söyleyelimki,küme düşerse zaten kimseye faydası olmayacak.Burdan şunu rahat bir şekilde söyleyebilirim.Gençlerbirliği maçını farklı galibiyetle alacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Son derece hayırlı bir sakatlık olduğu kesin.Chabek sezon sonuna kadar olmasada olur.faydası yok zararı var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan Şahin (3 yıl önce)
    Tette lukoki semih valter olandan sonra gerek yok şebek
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (3 yıl önce)
    şabeke için çok hayırlı bir haber.adem için üzücü bir olay
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert Korkmaz (3 yıl önce)
    Çok şükür inşallah daha da kadroya giremez chabeake. Yerine oynayan iyi oynarsa.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (3 yıl önce)
    Herrera, zeki, Wallace, semih, erkan{maalesef}, Acquah, Ahmet ıldız{hamzanın prensi}, berk {mecburiyetten}, fofana{mecburiyetten}, tetteh {olmazsa olmazımız} tahmini 11 imiz bu 11 ile de gençler i yeneriz Allahın izniyle
    0
    0
    Yanıtla
  • Koray (3 yıl önce)
    Şebeke yoksa bu hafta rahat yeneriz o zaman hadi 3 puan hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (3 yıl önce)Koray isimli kullanıcı yorumuna
    ?????Aynen chebake yoksa 1 kişi fazlayız
    0
    0
    Yanıtla