SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gençlerbirliği Maçı Biletleri Satışa Çıkıyor

0
Güncellendi - 2018-03-23 15:40:13
Gençlerbirliği Maçı Biletleri Satışa Çıkıyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 27.haftasında 31 Mart Cumartesi günü Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanacak olan Evkur Yeni Malatyaspor-Gençlerbirliği maçının bilet fiyatları bugün satışa sunulacak.

Ligin 25.haftasında Malatya'da oynanan Evkur Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasında yüksek bilet fiyatları maç öncesi ve sonrasında büyük tartışmalara neden olmuştu. Sarı kırmızılı yönetim, Fenerbahçe maçında uyguladığı bilet fiyatı politikası sonrası ligin 27.haftasında oynanacak olan Gençlerbirliği maçında bilet fiyatlarını normal seviyeye çekti. Biletler, bugün 14.00 itibariyle satışa sunulmaya başlanacak.

Ligin 27.haftasında 31 Mart Cumartesi günü 13.30'da Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanacak olan Evkur Yeni Malatyaspor-Gençlerbirliği maçının bilet fiyatları şöyle:

Batı alt-50 TL, Batı üst-30 TL, Doğu alt-15 TL, Doğu üst-10 TL, Güney alt-7,5 TL, Güney üst-5 TL, Kuzey alt-7,5 TL, Kuzey üst-5 TL, Misafir-6,5 TL.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

32 yorum yapılmış

  • Malatsporlu (6 yıl önce)
    200 olsun kulübe para lazım sonrada bedavacilardan dolayı 20 30 bin lira ceza yesin artık maç bitmiştir en büyük hata neydi bu kadar paralar harcandı bu takıma bu paraların 3 de 1 i gerçek malatyaspor a harcansaydi takımımız kurtulurdu 200 lira yap belki gençler taraftarları fener taraftarları gibi ev sahibi olur maçlarını bizim trubunlerden izlerler
    0
    0
    Yanıtla
  • 44mehmet (6 yıl önce)
    Ha takım düşsün yeterki sizin dediğiniz olsun bu takım bizim yönetimin değil İstanbul dan bir Malatyalı olarak bu yorumları görünce içim acıyor bi hata için bi yanlış için daha doğrusu bi Fenerbahçe maçı için takımı amatör e gönderelim Allah aşkına seneye Fenerbahçe yine gelir ama bu yöntemi olmayabilir ama takım düşerse.....demeyeyim Malatyaspor halini o zaman kına yakarsınız YAZIK Ne diyeyim Allah akıl fikir versin
    0
    0
    Yanıtla
  • gökmen (6 yıl önce)
    PROTOKOLÜ BEDAVACILARLA DOLDURUN SİZ BAŞKAN VE ŞAKŞAKCILARI!! BEDAVA OLSADA ARTIK MAÇA GİTMEYİZ, BİZ SALAK DEĞİLİZ!! BİZİM AKLIMIZLA ALAY ETTİĞİNİZ YETERDE ARTAR BİLE..
    0
    0
    Yanıtla
  • erkan (6 yıl önce)
    Yok öyle yağma taraftarı aptal yerıne koyun fb macında yukseltın gencler macında düşük tutunki taraftar maca gelsın bunların burunları sürtmesi gerekkı bırdaha taraftarla oyun oynamasınlar gitmiyoruzzzzzzzzzzzzz kendılerı kalksın bağırsınlar
    0
    0
    Yanıtla
  • REMZİ KALKAN (6 yıl önce)
    FB maçında gitmedim sırf yönetim sesisimizi ve gücümüzü duysun diye ama bundan sonra gitmemek bize yakışmaz takım malatya nın takımı yönetim çokda umrumda...
    0
    0
    Yanıtla
  • zalim nurey (6 yıl önce)
    G-İ-T-M-E-Y-E-C-E-M ADİLİSTİFA
    0
    0
    Yanıtla
  • ZAFER YILDIRIM (6 yıl önce)
    Adil gevrek ve saz ekibi izlesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Apo (6 yıl önce)
    Gerçek taraftar kötü günde takımının yanında ve maç seçmeden her maç takımın yanında olandır. Yalnız 3 büyükler geldiğinde bilet almak için kuyruğa giren değil. Gençlerbirliği maçına gelecek taraftarlar cefakar, vefakar ve GERÇEK TARAFTARDIR. Birşeyleri ve birilerini bahane edip maça gelmeyen zaten gelmesin. Takım küme düşüp Adil Gevrek ekibi gittiğinde BUGSAŞ Spor maçlarına gidersiniz artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (6 yıl önce)
    Yani sizleri anlamıyorum takım ne adil gevrek nede bir başkasının takım bizim yani malatya'mızın tabiki bizler sahip çıkacaz elin gs fb bjk si sahip çıkaçak değilya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mithat (6 yıl önce)
    ViP hizmetle evden alıp stadda padişah tahtı konforunda koltuk açık büfe yemek sınırsız içecek ve daha bir çok hizmet sunsanız da GELMiYORUZ. Adil ve ekürisi tası tarağı toplayıp gitmediği sürece gitmiyoruz. Dün fener maçına gitmedik bugün gencler maçına yarın adil ile şampiyonlar ligi finalinde madrid ile oynasa yine gitmiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (6 yıl önce)Mithat isimli kullanıcı yorumuna
    Kaç kişi?Kendi açına gitmeyebilirsin ama Malatyaspor ne Adil Gevrek başkanın ne yönetimin nede senin gibi Malatya düşmanlarını.Bu takım şehrimizin markası Sevinç’i tasası dolayısı ile Malatyaspor’lu ların takımı.Malatya’yı futbolu seven herkes gitmek isteyecektir.Lütfen siz maça gitmeyin sizin gibi düşünenlerde gitmesin eksik olsunlar.Zaten sizden hayır gelmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sait (6 yıl önce)
    Adil gevrek ve yakınlarından oluşan yönetim girmedikçe hiçbir maça gitmiyoruzzz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Fenerbahçe maçına,bilet fiyatları yüksek diye gitmeyen taraftarlar,hadi görelim sizi.Bilet fiyatları eski haline geldi.Göreceğiz şimdi ,gerçekten Malatyaspor taraftarıymısınız.Yoksa maçmı seçiyorsunuz.Bu maça gelmeyen çakma taraftardır.Gerçek taraftar bu maça gelen taraftardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu taraftar la kimse dalga geçemez onu o fb maçında bizi küstürmeden düşünceklerdi şayet ben ve bir çok taraftar gitmiyor boykot ediyor bedava olsa 10 bin kişi yine olmaz oynadığı futbol u mu yani rezil futbol unu mu izleyelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (6 yıl önce)Sait isimli kullanıcı yorumuna
    Siz taraftarmısınız?Kendi kendinizle resmen dalga geçtiiyorsunuz.Yönetim hata yapabilir.Bugün var yarın yoklar.Ama;Malatyaspor bugün var olduğu gibi yarınlarda da var olacaktır.Lütfen bunları kavrayabilmesiniz .
    0
    0
    Yanıtla
  • Pütürgeli (6 yıl önce)
    Fenerbahçe maçında bir yıllık bilet hakkımı kullanmış oldum. Yöneticiler otursun izlesinler. Bundan sonra gitmem maça... korsan yayından izlerim daha iyi
    0
    0
    Yanıtla
  • AhmetDemir (6 yıl önce)
    Beles yapsalar ne fayda sinek kucuktur ama mide bulandirir Belirledikleri bilet fiyatlarina bak bu kadar amatorler iste. Milletin gonlunu alacaklar hesapta 500-600 kisi gider
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Adil,sen istifa edinceye kadar maça gelmeyeceğiz.Bedava olsa bilet yine gelmeyeceğiz.Fener maçına gelen fedakar fenerliler ile maçı beraber izlersiniz.Taraftara attığın kazığı unutmadık unutmayacağız!
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (6 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Bunu söyleyenler başkanı gönderiyorlar ama bir aday çıkarıp gerekeni yapmıyorlar.Yazıklar olsun.kendinize gelin.Kanuna prösödöre hareket edin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Codi44 (6 yıl önce)
    Bu işi bilmedikleri o kadar belliki.. bilet fiyatları komedi...10 yap 20 yap....6.5 nedir ya.....başkanlar geçici takım kalıcı...o yüzden küsmek yok.......herkes macaaaa
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert Korkmaz (6 yıl önce)
    Evet bizi 2.ligde pendik maçında bilet aldığımız halde içeri sabahtan bedavacilari soktuğu için stada girememizi sağlayan beyefendi. 2. Kazığını fener maçında atmıştır. Artık yemezler cefakarlarını! al götür stada. Fener maçından önce parası olanlar artik stada gelsin artık diyen bir başkanın takımıyla işimiz olmaz. Fener maçıni 7.000 kişiye oynadın. Bu maç en az onun yarisi fenerli olduğu için gelmeyecektir. Güney alt da cezali yani anlayacağınız en babası 5.000 kişi olacak stad da. Yönetim sıkıştığında fiyatları çekiyor. Diğer zamanlarda hoopp indir fiyati. Artik yemezler sen orada olduğun sürece protokolü 1TL. Yapsanız artık gelmeyeceğiz. Biz fener maçında aldik alacağımızı. Bu bize yetti. Takim memleket sevgisi bizim için herşeyden önce gelir. Sakın bize takımını seven başkana kızdı diye maça gelmemezlik etmesin demeyin. Biz cefasını çektik. Adil efendi cefakarlarla fenere oynadı. ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Comolokko (6 yıl önce)
    Bizim paramız yokmuş ya. Biz ondan gidemiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı... (6 yıl önce)
    Ali karadeniz ve arkadaşları gitsin izlesin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Şevko (6 yıl önce)
    Hepimiz kızgınız fakat takım biraz daha yalnız kalırsa tehlike potasına giriyoruz küsme zamanı değil o stadn 27 bin kisi ile dolması lazm burdan kimse kimseyi gaza getirmese daha iyi olur gercek taraftar zor zamanda takımının yanında olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (6 yıl önce)
    Yönetim gelir geçer . Takım kalıcıdır. Yönetime kusup takım yalniz bırakılmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • taraftar (6 yıl önce)
    takımımıza destek olma zamanıdır arkadaşlar, korkulu rüya görmemek için destek olalım. protesto falan yapmak anlamsız çünkü bu takım şehrimizin, bizim takımımız... adil'in ali'nin takımı değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Bu takım bizim, yani Malatyanın takımı ne başkanın ne yönetimin. Herkes görevi bitince ayrılacak bu camiadan kalıcı olan Malatyasporumuzdur. O yüzden küsmenin zamanı değil. Bende çok kızdım ama bizler bu şehrin evladıyız ve sonuna kadar destekleyecez.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 yıl önce)
    FENER MAÇINA GİDİN ZENGİNLER GİTSİN BİZ GİTMİYORUZ
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 yıl önce)
    aynen fener maçına gidenler gitsin gitmiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ruh (6 yıl önce)
    gitmiyoruz fenerbahçe maçına giden taraftarı gitsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Bizden başka misafir bilet 6,5 tl olan başka süperlig takımı varmı acaba?
    0
    0
    Yanıtla
  • 130 TL. Olsun bence de. Stad dolsun??
    0
    0
    Yanıtla