SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gençlerde Play-Off Oynandı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:18:51
Gençlerde Play-Off Oynandı
A- A+ PAYLAŞ

Genç Erkekler Play-Off müsabakasında Yıldızlar Basketbol, Malatya Basketbolu 65-58 yendi.

Play-Off'ta ilk maçta Yıldızlar Basketbol ile Malatya Basketbol karşı karşıya geldi. Atatürk Spor Salonu'nda oynanan müsabakayı Yasin Bulunmaziz-Şeyma Kolay hakem ikilisi yönetti. 

Müsabakaya iki takımda hızlı başladı. Karşılıklı sayılarla geçen ilk periyodu Yıldızlar Basketbol 17-14 üstün tamamladı. İkinci periyotta hücumlarda daha başarılı olan Yıldızlar Basketbol, soyunma odasına 37-26 üstün gitti.

Müsabakanın üçüncü çeyreğinde Malatya Basketbol daha iyi bir performans ortaya koydu. Üst üste bulduğu sayılarla farkı 5'e düşüren Malatya Basketbol, iyi gidişini sürdüremedi. Yıldızlar Basketbol, farkı 8'e kadar çıkardı. Periyodun bitimine 2 dakika 26 saniye kala Malatya Basketbol farkı 2'ye düşürdü ancak çeyrek 48-46 Yıldızlar Basketbol'un üstünlüğüyle sonuçlandı. 

Müsabakanın son periyoduna Yıldızlar Basketbol iyi başladı. Malatya Basketbol dış atışlardan yararlanamayınca Yıldızlar Basketbol farkı yeniden açmayı başardı. Bitime 5 dakika 12 saniye kala Malatya Basketbol farkı 4'e çekmeyi başardı. Ancak son saniyelerde üstün bir performans ortaya koyan Yıldızlar Basketbol, müsabakayı 65-58 kazandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız