SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gençlere Yönelik Önemli Projelerimiz Var"

0
Güncellendi - 2016-04-16 18:10:17
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen 5. Geleneksel Yerel Yönetimler Sempozyumu’nda ‘Gençlik ve Belediye’ temalı proje yarışmasında Büyükşehir Belediyesi kategorisinde 3’ncülük ödülü alan Malatya Büyükşehir Belediyesi, Ankara’da açılan Yerel Yönetim Fuarı’nda sosyal projelerini sergiliyor.

ATO Congresium’da düzenlenen fuarın ilk gününde Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Malatya Büyükşehir Belediyesi standını ziyaretinin ardından, birçok bakan, milletvekili, belediye başkanı ile çok sayıda bürokrat ve vatandaş, standa ziyaretlerde bulundu.

İmar ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş başta olmak üzere Malatya Büyükşehir Belediyesi standını ziyaret eden misafirleri; Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat birlikte ağırladılar.

Standa gelen misafirlerle yakından ilgilenen Başkan Çakır, projelerle ilgili bilgiler vererek, kayısı ikramında bulundu.

Gençlere yönelik önemli projelerimiz var

Büyükşehir Belediyesi kategorisinde alınan ödülü değerlendiren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, alınan bu ödülün çok önemli bir ödül olduğunu belirterek, kültürel ve sosyal anlamda gençlere yönelik çok önemli projelerinin olduğunu söyledi. Başkan Çakır, “Bu projelerimizin Başbakanımız ve Genel Merkezimiz tarafından ödüllendirilmesi bizi son derece mutlu etti. Tüm Belediyelerimiz her sene bu ödülü bekliyorlar. Projeler tarafsız bir jüri tarafından değerlendiriliyor. Bu yılki tema 'Gençlik ve Belediye’ idi. Biz de Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak Sanat Merkezi ve Sanat Sokağı projemizle katıldık” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak gençlere yönelik, çok amaçlı sosyal tesisler, Kernek Külliyesi, Kadın Spor ve Yaşam Merkezi gibi daha birçok projelerinin olduğunu kaydeden Başkan Çakır, yarışmaya tek proje ile katılma şartı olduğu için sadece Sanat Merkezi ve Sanat Sokağı ile katıldıklarını söyledi.

Çakır, “Merkezlerimizde yaptığımız uygulamalar, gençlere verdiğimiz eğitimler burada değerlendirildi. Biz de büyükşehirler içerisinde üçüncülük ödülünü almış olduk. Sayın Başbakanımıza teşekkür ediyorum. Bu ödüller bizi daha fazla çalışmaya ve daha fazla proje üretmeye teşvik ediyor.

Bu bir ekip işi. Dolayısıyla ekibimizin de emeği çok. Bu vesile ile teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaretçilere kayısı ikram ediliyor

Büyükşehir Belediyesi Yerel Yönetim Fuarı’nda bir taraftan gençlere yönelik yaptığı projeleri tanıtırken, bir taraftan da kayısının da tanıtımına katkıda bulunuyor. Standa yoğun bir şekilde gelen ziyaretçilere, jelatinli kayısı başta olmak üzere, kayısının yan ürünleri ikram ediliyor.

Bülten

a7

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız