SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gençler'i de Galibiyetle Tanıştırdık!. 2-0

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Denizlispor'dan sonra Gençlerbirliği'ni de "ilk" galibiyetiyle tanıştırdı: 2-0

STAD: 19 Mayıs

HAKEMLER: İsmet Arzuman, Bülent Gökçü, Selçuk Kaya,

GENÇLERBİRLİĞİ: Ömer, Erkan, Risp, İsmail, Jardler, Erhan, Ayman, Doğa, Uğur, Mehmet Çakır, Isaac

YEDEKLER: Gökhan, Sedat, Mehmet Nas, Hasan, Baki, Tuna, Ali Cansun

MALATYASPOR: Bora, Serkan, Ömer Erdoğan, Mert, Homola (Dk.46 Okan), Hakan Aslantaş (Dk.32 Johansson), Toth (Dk. 76 Bilal), Christiano, Hakan Söyler, Mustafa Özkan, Effa

YEDEKLER: Taylan, Okan, Bilal, Bülent, Eren, Aytaç

GOL: Dk. 12 Mehmet Çakır, Dk. 87 Isaac (Gençlerbirliği)

SARI KARTLAR: Dk. 17 Hakan Söyler, Dk. 36 Ömer Erdoğan (Malatyaspor),Dk. 56 Uğur, Dk. 77 Ayman, Dk. 90 Mehmet Nas (Gençlerbirliği)

12. dakikada Homola'nın geri pasında kalecinin kalesini geç terketmesiyle topla buluşan Mehmet Çakır, kaleci Bora'yı çalımlayarak meşin yuvarlağı ağlara yolladı. 1-0

19. dakikada Erhan'ın soldan ceza sahasına ortasına Isaac'ın altıpas çizgisi üzerinden vuruşunda defans topu kornere yolladı.

20. dakikada Effa'nın ceza yayı üzerinden sert şutunda İsmail'e çarpan topu kaleci Ömer Çatkıç, son anda kornere çeldi.

31. dakikada Jardler'in sol kanattan ceza sahasına ortasında Mehmet Çakır'ın kafa vuruşunda top direkten döndü.

İlk yarı 1-0 ev sahibi takımın üstünlüğüyle kapandı.

İKİNCİ YARI..
Maçın ikinci yarısı hızlı başladı.

46. dakikada Isaac'ın topunu Bora çıkardı. Malatyaspor kontraatağa çıktı. Okan'ın sert vuruşu kornerle sonuçlandı. Gelen topa Okan yükseldi, kafa şutu auta çıktı.

66. dakikada sol çaprazdan ceza sahasına giren Uğur'un sert şutunda kaleci Bora topu kornere çeldi.

87. dakikada Erhan'ın ortasıyla ceza alanında topla buluşan Isaac, Bora ile karşı karşıya kaldı ve topu ağlara gönderdi: 2-0

Bu skor karşılaşmanın da sonucu oldu..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız