SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gençleri Olaylarda Görmek İstemiyoruz"

0
Güncellendi - 2016-01-02 20:52:21
A- A+ PAYLAŞ

Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata, son dönemlerde üniversitede yaşanan olaylara ilişkin devletin askeri ve polisinin görev başında olduğunu belirterek “Hiçbir gencimizi olaylarda görmek istemiyoruz” dedi.

Haftalık düzenlenen sohbet programında konuşan Ocak Başkanı Nadir Günata, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 80 öncesi yaşanan olayları ve bugün yapılmak istenenleri anlatan Günata, o dönem haklı bir mücadele içinde olduklarını ve yaşadıklarının hiçbir anından dolayı pişmanlık içinde olmadığını söyledi. Aynı şartların olması durumunda tereddüt etmeden yine aynı mücadelenin içinde olacaklarını ifade eden Günata, son günlerde İnönü Üniversitesi’nde yaşanan kavgalara da değinerek her türlü oyuna ve provokasyona karşı uyanık olunmasını istedi. Gençlerin tek birinin bile kılına zarar gelmesini istemediklerini belirten Günata, “Devletin askeri ve polisi görev başındadır, meydana gelen olaylara kanunlar ve kurallar çerçevesinde onlar gerekli müdahaleyi yapıyorlar. Hiçbir gencimizi bu olaylarda görmek istemiyoruz. Gençlerimizin üzerine düşen tek görev okullarını, bölümlerini en başarılı bir şekilde bitirerek iş hayatına geçmeleri ve ülkelerine en güzel ve verimli bir şekilde hizmet imkanı bulmalarıdır” diye konuştu.

Tüm hesapların vatansever ve milliyetçi gençler üzerine yapıldığını savunan Günata, “Buna çok dikkat edin. Sizi veya çevrenizdeki insanları tahrik etmeye çalışan, içinize sızmış provokatörlere dikkat edin. Bu günlerde fevri davranmayın, acele karar vermeyin. Ağabeylerinize, bizlere, geçmişte çok ağır bedeller ödemiş olan insanlara danışmadan bir hareket içine girmeyin. Devlet tüm kurum ve kuruluşlarıyla görev başındadır. Sizlerin sokakta olmanıza asla ve asla gerek yoktur. Size düşen bol bol okuyarak, fikir dünyanızı geliştirmeniz, zenginleştirmenizdir. Her biriniz bir münevver olarak muhakkak ki daha faydalı olacaksınızdır. Ancak şartlar kötüleşir, artık devlet otoritesi hükümsüz kalırsa millet elbette ki üzerine düşeni yapacaktır. Ancak bugün o gün değildir" şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız