SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gençleri Seçmelere Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:52:47
A- A+ PAYLAŞ

2015-2016 Futbol Sezonunda Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan Malatya Yeşilyurtspor, yetenekli futbolcuları bünyesine kazandırmak için futbolcu seçmeleri yapacak.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın Sosyal Sorumluluk Projesi olması nedeniyle Malatya futboluna katkı sağlayacak önemli hedefler belirleyen Yeşilyurtspor’un hem alt yapısı hemde mevcut kadrosuna yeni yetenekleri dahil etmek için harekete geçen Kulüp Yönetimi, 25-26 Temmuz günleri arasında Yeşiltepe’de bulunan 3 nolu sahada futbolcu seçmeleri düzenleyecek.

Eylül ayında başlayacak olan Bölgesel Amatör Futbol liginde ağırlıkla genç bir kadro ile mücadele ederek ligde kalıcı olmayı planlayan Yeşilyurtspor Yönetimi, kendi hedeflerine uygun futbolcu profilini yakalamak adına başlattığı taramaların belkide en ciddi çalışması olarak gördüğü futbolcu seçmelerine katılacak oyuncuları yakın takibe alacak.

Yeşilyurtspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Eyüp Bolat, kulübün hedeflerine uygun genç futbolcuları bulmak için yapılacak olan seçmelere tüm futbolcuları beklediklerini söyledi.

Seçmelere her yaş kategorisinden futbolcunun katılabileceğini ifade eden Bolat, “ Yeşilyurtspor, Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat’ın sosyal sorumluluk projesi doğrultusunda hedeflerini belirleyen bir kulüptür. Öncelikle alt yapısı sağlam, tesisleşen ve genç futbolculara önem veren bir yapılanma içerisindeyiz. Eylül ayında başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig öncesinde yetenekli ve kendisini gösterme fırsatı arayan futbolcular için hafta sonu Yeşiltepe 3 nolu sahada saat 17:00 ile 19:00 saatleri arasında seçmeler yapacağız. Teknik Sorumlumuz Mustafa Taşar ve Kulüp Antrenörlerimiz gözetiminde yapılacak olan seçmelere katılan tüm futbolcuları yakından izleyeceğiz. Bütün yaş kategorisinden oyuncuların katılabilecekleri seçmeler sonunda Teknik ekibimizin vereceği raporda Bölgesel Amatör Lig kadromuz için yeterli gözüken futbolcuları kampa götüreceğiz, daha küçük yaşlarda katılan ve beğenilen oyuncuları da alt yapıya dahil edeceğiz” dedi.

Malatya futboluna yeni yetenekleri kazandırmak adına önemli bir sorumluluk üstlenen Yeşilyurtspor’un hedeflerine uygun bir kadro kurmak için seçmelerden çıkacak sonuçların büyük önem taşıdığına dikkat çeken Eyüp Bolat, “ Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat’ın verdiği ciddi destekler ve olanaklar sayesinde kurumsallaşan, tesisleşen ve alt yapısı sağlam bir kulüp olmaya çalışıyoruz. Başlatılan çalışmalar kapsamında genç oyunculara kapımız sonuna kadar açık. Seçmelere katılmalarını ve gelen bu fırsatı iyi değerlendirmelerini bekliyoruz. Yeni sezon hazırlıkları sırasında takımın temposunu bozmamak adına oyuncu denemesi yapmaya sıcak bakmıyoruz, bu nedenle cumartesi ve pazar günü yapılacak olan seçmelere tüm gençlerimizi bekliyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız