SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gençlerimizle Gurur Duyuyoruz'

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:22:40
'Gençlerimizle Gurur Duyuyoruz'
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya U-17 Futbol Ligi A Grubunu 43 puanla lider tamamlayarak şampiyonluğunu ilan eden Yeşilyurt u-17 Futbol Takımını ağırladı. Şampiyonluk kupası Başkan Polat’a takdim edildi.

Malatya U-17 Futbol Ligi A Grubunda mücadele eden Yeşilyurtspor U-17 Takımı, oynadığı 16 maçta 14 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet alırken, attığı 73 gole karşılık, kalesinde 19 gol gördü. 

Oynadığı maçlardaki yüksek performansı, ortaya koyduğu futbol ve kazandığı maçlarla 9 takımdan oluşan A Grubunu 43 puanla lider tamamlayıp şampiyonluğunu ilan eden Yeşilyurtspor U-17 Takımı, 3-5 Nisan 2015 tarihleri arasında Gaziantep’te yapılacak olan Türkiye U-17 Grup şampiyonasında Malatya’ya temsil edecek.

Göreve geldiği günden itibaren sportif faaliyetlere ve organizasyonlara hem destek veren hemde alt yapı ile tesisleşme yolunda ciddi projeler üzerinde çalışan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, U-17 Ligi  A Grubunu lider tamamlayarak şampiyon olan Yeşilyurt U-17 Futbol takımını makamında ağırladı.

Şampiyonluktan dolayı büyük bir mutluluk yaşayan Başkan Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediyesinin Yakınca’daki İdari Binasına Şampiyonluk kupasıyla gelen Yeşilyurtspor Kulüp Yönetimi, teknik kadro ve futbolcuları kapıda karşılayıp tek tek kutladı.  

Yeşilyurtspor Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu, Kulüp Yöneticileri, teknik ekip ve futbolcuların tamamının katıldığı ziyarette öncelikle Şampiyonluk kupası Belediye Başkanı Polat’a takdim edildi.

Kazanılan başarıdan dolayı tüm takımı tebrik eden Başkan Polat, etrafına topladığı futbolcularla birlikte şampiyonluk kupasını havaya kaldırırken, takımın sevincine ortak oldu.

Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu ise Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a 44 numaralı kulüp formasını hediye etti. 

“GENÇLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ “

Yeşilyurtspor U-17 Takımının Şampiyonluğundan ötürü mutlu olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, U-17 Ligi A Grubunu 43 puanla zirvede tamamlayan genç takımla gurur duyduklarını söyledi.

Başarılı geçen sezonu şampiyonlukla taçlandıran U-17 Takımını elde ettiği başarıdan dolayı tebrik edip kutlayan Başkan Polat: “ Sezon başından beri sahada yüreğiyle oynayan ve giydiği formanın hakkını sonuna kadar verip mücadele ettiği grubu zirvede tamamlayarak şampiyonluk kupasının sahibi olan U-17 Takımımızı kutluyoruz. Oynadığı 16 maçın 14’ünü galibiyetle tamamlayan genç takımımız gurur duyulacak sonuçların altına imza attılar ve bize şampiyonluk sevinci yaşattılar, onlarla ne kadar gurur duysak azdır. Oldukça başarılı geçen bir sezonun ardından şampiyonluk sevinci yaşamanız hepimizi mutlu etmiştir. Elde edilen bu başarıda emeği olan Kulüp yönetimi, teknik kadro ve futbolcuları kutlarım” dedi.

Gaziantep’te düzenlenecek olan Türkiye U-17 Grup Şampiyonasından güzel sonuçlar beklediklerini sözlerine ekleyen Başkan Polat, hedeflerinin Şampiyonluk olduğunu ifade ederken “ İlimizdeki Grup maçlarında başarılı maçlar çıkartıp şampiyonlukla sezonu tamamlayan genç takımımızın Gaziantep’teki Grup Şampiyonasından güzel sonuçlarla döneceğine inancımız tam. Gençlerimize güveniyoruz, onlara inanıyoruz. Gençlerimizin Malatya’ya şampiyon olarak döneceğini ümit ediyorum ve şimdiden başarılar diliyorum “ dedi.

Başkan Polat ayrıca, Gaziantep’teki Türkiye Futbol Grup Şampiyonasından şampiyon dönülmesi halinde çeşitli ödüller verileceğini sözlerine ekledi. 

“ ATILAN TOHUMLARIN MEYVELERİNİ TOPLAYACAĞIZ “

Yeşilyurt Belediyesinin her anlamda değişim süresinde olduğunu, attıkları tohumların yavaş yavaş meyve vermeye başladığını belirten Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, her alanda büyük başarılar kazanmak istediklerini, bunun içinde çok çalıştıklarını vurgularken “ Göreve geldiğimiz günden itibaren değişim sürecini başlattığımız Yeşilyurt İlçemizin büyümesi, gelişmesi ve üst sıralarda olması için çaba harcıyoruz. İlçemizi önce Bölgemizde daha sonra Ülkemizde örnek bir ilçe konuma getirmek için sosyal, kültürel ve spor alanlarında büyük hedefler belirlemeliyiz ve o hedefe ulaşmak içinde çok çalışmalıyız. Gelişmek ve büyümek için önceliklerimiz arasında  sportif alt yapı ve tesisleşmeyi kurup kalıcı başarılar için zemin oluşturmak, gençlerimizin kaliteli ve sağlıklı alanlarda spor yapmalarını sağlamaktır. Şampiyonluk sevinci yaşamak, kupa kaldırmak çok güzel duygular fakat bunu sürekli hale getirmediğiniz müddetçe bu başarıların sevinci kısa sürüyor. Belediye olarak günlük ve haftalık mutluluktan ziyade kalıcı ve sürekli başarılar için geleceğe doğru adımlar atıyoruz. Öncelikle tesisleşmeyi tamamlayıp ardından sabırlı bir çalışma döneminden sonra atılan tohumların meyvelerini toplamak istiyoruz. U-17 futbol takımımızın şampiyon olması başlangıçtır, bunun devamı gelecektir, gençlerimize sonuna kadar güveniyoruz ve onları desteklemeye devam edeceğiz “ dedi. 

“ BAŞKAN POLAT'IN DESTEKLERİYLE ŞAMPİYONLUK GELDİ "

Yeşilyurtspor Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu ise, göreve geldiği günden itibaren Yeşilyurtspor’un yapılanmasına öncelik verip, tüm kategorilerdeki takımların durumlarını yakından takip ederek önemli destekler sağlayan Başkan Polat’a teşekkür ederken “ Yeşilyurtspor Kulübünün hedefi alt yapıya önem verip, yeni yetenekleri ortaya çıkartmaktır. Bu yolda en büyük desteği Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat vermektedir, kendisi gençlerin spor, sosyal ve kültürel alanlarda yetişmesine büyük önem vermektedir. U-17 Liginde şampiyonluğa ulaşan genç takımımız güzel bir sezonun ardından hak ettiği kupanın sahibi oldu. Başkanımıza şampiyonluk kupasını hediye etmek hepimizi mutlu etmiştir. Gençlerimizin yeni başarılar kazanması ve daha iyi yerlere ulaşmaları içinde tüm gücümüzle çalışacağız, gençlerimiz bizim geleceğimizdir” dedi.   

Başkan Sucu, Gaziantep’te düzenlenecek olan Türkiye U-17 Grup Şampiyonası için hedeflerinin şampiyonluk olduğunu vurgularken, belirlenen hedefe ulaşacak güce ve kapasiteye sahip bir ekip olduklarını, gençlere sonuna kadar güvendiklerini sözlerine ekledi.  

BAŞKAN POLAT FUTBOLCULARDAN “ ŞAMPİYONLUK “ SÖZÜ ALDI

Oldukça neşeli ve keyifli geçen ziyaret, Belediye Binası önünde çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.  Başkan Polat, uğurlama sırasında futbolculardan “ Şampiyonluk “ sözü alırken, gençlerden bazıları “ Söz Başkanım elimizden geleni yapıp size Kupayı getireceğiz “ diye yanıt verdiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız