SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gençlik Haftası Başladı

A- A+ PAYLAŞ

Gençlik Haftası dolayısıyla öğrencilerin katılımı ile Gençlik Yürüyüşü yapıldı. Gençlik Kupası Atletizm Yarışmaları da gerçekleştirildi, dereceye girenlere ödülleri verildi.

Vali Vekili İnci Sezer Becel, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Ceyhan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ile Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdürü Mustafa Necati Yavuzer’in de katıldığı yürüyüş, İnönü Caddesi Öğretmenevi önünden başlayıp, Hükümet Meydanı ve Atatürk Caddesi güzergahı takip edilerek Atatürk Anıtı önünde son buldu.

KOŞU VE ÖDÜL TÖRENİ..
Atatürk Anıtı'na Vali Vekili İnci Sezer Becel çelenk sunarken tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından ‘Gençlik Kupası Atletizm Yarışması’nda dereceye girenlere madalyalarının verilmesiyle sona erdi.

3 kilometrelik atletizm yarışmasına yıldız kızlar, yıldız erkekler, büyük kızlar ve büyük erkeklerde 70 sporcu katıldı.

Derece alanların isimleri şöyle :

* Yıldız Kızlar
1.Kader Fincan (Malatya Belediyespor)
2.Kıymet Fırat ( Topsöğüt İlköğretim Okulu )
3. Nimet Fırat ( Topsögüt İlköğretim Okulu)

* Yıldız Erkekler
1.Muhittin Yıldırım ( Malatya Belediyespor)
2.Fatih Kaplan ( Malatya Belediyespor)
3. Serkan Doğan ( Malatya Belediyespor)

* Büyük Kızlar
1.Nuray Doğan ( Malatya Belediyespor)
2.Pınar Tatar ( Malatya Belediyespor)
3. Vuslat Keskin Bahri İlköğretim Okulu

* Büyük Erkekler
1. Aliseydi Koşar (Akçadağ Belediyespor)
2. Murat İpek ( Ferdi )
3. Mehmet Ölmez ( Doğuş Spor Kulübü )

Derece alanlara madalyalarını Vali Vekili İnci Sezer Becel, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Ceyhan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ve Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdürü Mustafa Necati Yavuzer verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız