SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gençlik Haftası Etkinlikleri

A- A+ PAYLAŞ

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı dolayısıyla Malatya'nın Doğanşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Liselerarası Halı Saha Futbol Turnuvası, Kızlar Voleybol Turnuvası ve öğrenciler arasında kros yarışmaları düzenlendi.

Doğanşehir Halı sahada düzenlenen futbol turnuvasına ilçede bulunan liseler ile beldelerde bulunan liseler katıldı. Doğanşehir halkının da büyük beğeni ile izlediği futbol turnuvasında şampiyonluğu her sene olduğu gibi bu senede Doğanşehir Lisesi kazandı.

Yapılan Halı Saha Futbol turnuvasında: Doğanşehir Lisesi birinci, Sağlık Meslek Lisesi ikinci ve METEM Lisesi üçüncü oldu.

Kızlar Voleybol turnuvasında şampiyonluğu Anadolu Lisesi aldı. Şampiyon olan Anadolu Lisesi öğrencileri Doğanşehir Kaymakamı Sayın Cevdet Atay'dan okul istediler.

Polat Lisesi ikinci ve Sağlık Meslek Lisesi üçüncü oldu.
Bir başka faaliyet olan Erkekler 3000 km ve kızlar 1500 km kros yarışmasında

Erkeklerde :İsmail Özdemir (Sağlık Meslek Lisesi) birinci, Beytullah Karakuş (METEM) ikinci, Onur Alagöz (METEM) üçüncü oldu.

Kızlarda ise: Melike Demir (METEM) birinci, Hatun Toprak (Doğanşehir Lisesi) ikinci ve Tuğba Günay (Doğanşehir Lisesi) üçüncü oldu.

Dereceye giren okullar kupalarını Doğanşehir Kaymakamı Sayın Cevdet Atay'dan alan öğrenciler şampiyonluk kutlamalarını okullarını desteklemeye gelen arkadaşlarıyla beraber büyük bir sevinç içinde kutladılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız