SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gençlik Haftası Kutlamaları Başladı

0
Güncellendi - 2016-05-15 17:37:39
Gençlik Haftası Kutlamaları Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

2016 yılı Gençlik Haftası etkinlikleri, Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başladı. Törene; Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, Tesisler Şube Müdürü Ahmet Yücel, Okul Sporları Şube Müdürü Dr. Murat Kılınç, Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Doğan, Battalgazi İlçe Müdürü Hasan Toman, Yeşilyurt İlçe Müdürü Mehmet Durmuş Özgül, idareciler, antrenörler ve sporcular katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Atatürk Anıtı’na çelen sundu.

Fındıklı, çelenk sunumunun ardından yaptığı konuşmada, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Bayramı kutlamaları tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de Atatürk Anıtına Çelenk sunduk. Gençlik Haftası kutlama programı şeklinde başlayıp, 19 Mayıs akşam sona erecektir. Kutlama programının sonuncusu 19 Mayıs Perşembe günü Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilecek olup tüm gençlerimiz ve halkımız davetlidir” dedi.

aKutlama programının eğlence kısımlarının iptal edildiğini dile getiren Fındıklı, “Huzurunda bulunduğumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk Milli Mücadeleyi 19 Mayıs 1919’da Samsun’dan başlatmış kurtuluş mücadelesi Anadolu’nun tümüne yayılarak düşman işgalinden yurdumuzun kurtulmasına vesile olmuştur. 19 Mayıs tarihinde her yıl kutlanmak üzere Gençlik ve Spor Bayramı da bizlere hediye edilmiştir. Ancak bilmeliyiz ki o gün ülkemizi dört bir yandan kuşatan düşman bugün yine ülkemize bu defa taşeronu PKK ve benzeri örgütlerle saldırmaktadır. Bu nedenle son yıllarda şiddetini artıran bu terör örgütü hainlerinin saldırılarına karşı muhteşem bir karşılık veren ve adeta destan yazan ve son hain temizleninceye kadar da devam edecek olan mücadeleyi sürdüren asker, polis, korucu ve tüm güvenlik güçlerimize Allah’tan çok yakın zaman da muzafferiyetler dileriz. Yine bu operasyonlar sırasında hayatını kaybeden tüm şehitlerimizi Kurtuluş Savaşı ve daha önceki şehitlerimiz ile birlikte rahmetle ve minnetle anıyoruz. Mekanları cennet olsun. Gazilerimize ise sağlık, sıhhat ve mutluluklar dilerim. Yoğun olarak hemen hemen her ilde gördüğümüz şehit cenazelerinin gölgesinde bayram kutlamak oldukça zor bir durumdur. Bu nedenle kutlama programlarımızın eğlence kısımları Valiliğimizce iptal edildi” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

Pano01

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız