SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gençlik Kolu Başkanının Nikah Şahidi Oldu

0
Güncellendi - 2016-08-16 03:02:56
Gençlik Kolu Başkanının Nikah Şahidi Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AKP Malatya Gençlik Kolu Başkanının nikahında şahitlik yaptı.

AA'nın nikaha ilişkin haberi şöyle:

"Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti Malatya Gençlik Kolları Başkanı Enis Aydoğan'ın nikah şahitliğini yaptı.

Bakan Tüfenkci, AK Parti Malatya Gençlik Kolları Başkanı Aydoğan ile Zeynep Beyza Doğru'nun Malatya'daki bir düğün salonunda gerçekleştirilen nikah törenine katıldı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın kıydığı nikahta, çiftin şahitliklerini Bakan Tüfenkci'nin yanı sıra Malatya Valisi Mustafa Toprak, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat yaptı.

Bülent Tüfenkci, burada yaptığı konuşmada, çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek, önemli bir günde çiftin nikahına şahitlik ettiklerini söyledi.

"Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir kısım arkadaşlarıyla kurduğu AK Parti'nin 15. yaşını Ankara'da kutladıklarını belirten Tüfenkci, şöyle devam etti:

"Gerçekten Türkiye tarihinde 15 yaşını çeşitli kumpaslara, darbe girişimlere rağmen dimdik ayakta durarak bugünlere gelen AK Parti 15. yaşını kutladı. Çeşitli fırtınalardan, rüzgarlardan, çalkantılardan geçti ama hiçbir zaman yılmayan, dimdik duran liderinin arkasında yürüyüşüne devam etti, Bundan sonra da nice yıllara milletimizle beraber yürüyeceğiz. Tıpkı bu liderin arkasında yürüyen Enis, Beyza kardeşim gibi. Onlar da fırtınalar kopsa rüzgarlar olsa bu evliliği dimdik ayakta tutacaklarına inanıyorum. İnşallah bu evlilikten hayırlı nesiller olacak. Bu evlatları yetiştiren aileleri tebrik ediyorum. İnşallah bu aileden doğacak nesiller bu millete hayırlı hizmetler yapmaya devam eder. Çiftimize mutluluklar diliyorum."

BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ..

Bu arada, bakan Tüfenkci'nin, AKP Milletvekili Nurettin Yaşar'ın annesinin vefatı nedeniyle, Yaşar ailesine de taziye ziyaretinde bulunduğu öğrenildi.

AA- malatyahaber.com

tüfenkci

tüfenkci1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • E.Şoğlu. (7 yıl önce)
    Enis kardeşimi tebrik eder bir ömür boyu Allahtan mutluluklar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla